Petřínská rozhledna a v popředí kostel sv. Vavřince. FOTO: J. Handlová
Praha známá, ale přesto jiná
15. 9. 2020Pražané se s příchodem slunečných letních dnů každoročně vytráceli ze svého města buď na chalupy a chaty u nás, nebo k různým pobytům v přímořských státech.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
15.9.2020 17:39
Já byla na Petříně jen jednou, to našim dětem nebylo snad ani deset let. Prahu mám moc ráda a ráda se toulám v uličkách. Letos jsem si plánovala jarní pobyt v Praze, nekonal se, však víš proč. Tak díky Jaruško, za krásnou foto procházku s tebou.
Alena Tollarová
15.9.2020 17:36
Omlouvám se, při prohlížení na tabletu jsem se nějak k fotkám nemohla dostat :)
Jitka Hašková
15.9.2020 16:10
Hezké fotky mi připomněly moji rodnou část Prahy. Já bych prošla Hladovou zdí do Kinského zahrady, kolem jezírek a kostela sv. Michala k vynikající kavárně v Letohrádku Kinských.
Naděžda Špásová
15.9.2020 15:58
Jarko, moc hezké fotky, kdysi jsem v Praze žila, občas se mi zasteskne. :-)
Jana Šenbergerová
15.9.2020 13:30
Poprvé a zatím naposled jsem byla na Petříně před osmi lety. Nebyla jsem v bludišti, ale prošla jsem si zajímavou expozizi v hvězdárně a vyšlapala všechny schody na rozhledně. Tam jsem také zhlédla výstavu vynálezů Járy Cimrmana. Jarko, díky za pěknou procházku, hezký článek i fotky.
Hana Nováková
15.9.2020 13:15
Krása Prahy je zcela vyjímečná, bohužel, Prahu znám jen z míst, kde sídlíl můj zaměstnavatel, je jich sice několik, ale ta nejsou moc půvabná. Zato tyto krásné fotky jsou opakem a díky za ně.
Martina Růžičková
15.9.2020 13:14
Jako Pražačku mě vaše vyprávění i fotky potěšily. Na rozhledně jsem byla před lety, ale vycházky na Petřín mám moc ráda. Je tam krásně v každém ročním období.
Alena Tollarová
15.9.2020 12:34
Jarko, ráda jsem si početla a chystala jsem se na fotky. U článku žádné nejsou?
Dana Puchalská
15.9.2020 12:11
Jarko, Tvoje vyprávění a fotky z mého města kde už žiju od narození, mně udělalo radost. Ano, Praha je krásná v každé době. A marně počítám a vzpomínám ksy jsem byla právě na Petříně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA