Ilustrační foto: pixabay.com
Bůra za hlas v urně? Moji přízeň si naši populisté nekoupí
10. 9. 2020Vždy se těším na volby, protože vím, že zase něco dostanu. Jsem totž důchodce. A o ty je před volbami zájem. Většinou se rozdávalo před volbami do parlamentu. Na politické scéně pravděpodobně přituhuje, když nyní přichází seniorské potěšení i před volbami krajskými.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslav Kolín
18.9.2020 21:53
Pane Vácho, můj hlas také ne, protože žiji v Praze, kde se volí jen do senátu, a to ještě jen někde. Kdyby se oni populisté zamysleli, zjistili by, že v Praze žije cca 200 000 důchodců, kteří volit nebudou. Mohli ušetřit miliardu. Nebo že by to bylo jinak?
Margita Melegova
12.9.2020 21:30
Neslysela jsem ze by nekdo odmitl zvyseni platu, prispevku, odmenu, podilu na zisku, proto mne zarazi ze kolem tech 5 000,- je tolik povyku, ruku na srdce rada duchodcu hlavne duchodkyn je pod prumernym duchodem, v okrajovych oblastech republiky se vydelavalo mnohem mene nez v centralnich mestech a ze by pracovaly mene poctive to silne pochybuji.
VANDA Blaškovič
12.9.2020 10:50
Perfektní článek, pane Vácho! Pod něj se také podepisuji. Omlouvám se, žila jsem v domnění, a nevycházel z údivu, že článek napsal pan Charvát. Proto ta moje poznámka ke komunistům. Koho volíte Vy, je mi asi jasné a celkem do toho nikomu nic není, že? Přeji krásný den a pište. Děkuji. Vanda
Soňa Prachfeldová
11.9.2020 17:47
Chtěla jsem dát za pet, vtipné i pravdivé částečně. mobil pracoval sám. Důchodci milionáři předpokládám dají potřebným, chudym. Když kritika červeného a slovenského , pak, kdo je lépe nahradí? Nevidím tu žádná esa.. Mám nemocného syna a jeho dcera jde na první ročník střední školy, ráda je podpořím, protože to moc potřebují.
Eva Braunová
10.9.2020 20:59
Pane Vácho líbí se mi,že svůj podíl dáte sousedce , která žije s dětmi chudě.Já si svých 5.000Kč nechám a volit si budu koho chci.Vůbec nereptám a beru,protože se může stát,že takový nášup je poslední.
Marie Pudichová
10.9.2020 14:42
Nevidím v tom vůbec nic spatného, že senoioři dostanou něco navíc. Nereptám, že jdou ceny nahoru, nebudu reptat ani v případě, když dostanu nějakou tu korunu navíc. Když nemám, uskromním se, když mám, dopřeju si.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA