FOTO: autorka
Tip na výlet - Pět středohorských vrcholů
7. 9. 2020Co na tom, že jeden z nich ani nemá jméno? Vystupuje nad okolní terén, takže vrchol to je! Těch pět vršků najdete v mém milovaném Českém středohoří a tak trochu se krčí ve stínu větších bratříčků Oblíku, Srdova a Brníku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
10.12.2020 14:27
České středohoří mám ráda i proto, že zde nepotkávám davy turistů. Sympatický penzion na skvělém místě je v Kocourově, www.kocourov.cz. Ale chtělo by to podívat se na jejich stránky a asi zarezervovat včas. Když tak ještě můžu rozhodit sítě.
Marie Měchurová
10.12.2020 09:30
Slibuji, že příští rok tuto mezeru v cestování po ČR zaplníme. Už mám plán. Při cestě za mladýma do Děčína uděláme přestávku a projdeme si tento krásný kraj. Nebyl by tip na nějaké ubytování uprostřed Českého středohoří ? Měli jsme tam pobýt v červenci s turistama, ale už to objednali někde u Berounky. Taky dobrý výběr. Mohla by jste vydávat turistické průvodce - jste profesionál.
Eliška Murasová
9.9.2020 21:44
Aleno, se zájmem jsem si přečetla, nechce se věřit, že pět kopců je jen 10km. I když 10km do kopce je až až. Kouzelné fotky, potěšila jsem se, díky.
Alena Tollarová
9.9.2020 08:24
Dděkuji za vaše krásné komentáře. Když mi kdokoliv kdykoliv napíše, že by někam se mnou jel, ozvěte se a něco vymyslíme :)
František Matoušek
8.9.2020 10:29
Krásná reportáž ze zajímavé cesty po Tvojí srdeční krajině. Obdivuji co toho nachodíš. Škoda, že ta Mladá Boleslav je trochu z ruky. Hned bych šel s Tebou (jestli bych Ti stačil). Takhle se musím spokojit s fotkami a na nich zachycené nádhery. Jsi borec, Aleno.
Irena Mertová
7.9.2020 18:29
Letos chodím na výlety jen tady na íčko - na fotky íčkařek. Tento výlet a fotky - moc hezké :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA