Máňa: Vedoucí po čínském vystoupení
Máňa na táboře 3.díl - Den Asie
4. 9. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
7.9.2020 15:07
Teda vy se vyblbnete! Přemýšlím, jestli by mě to taky bavilo. Asi jo ...
Anna Potůčková
5.9.2020 11:08
Heli v tom "klobrci" si tě docela dobře dovedu představit i na čajových či rýžových plantážích. Kde jsi ty, tam smutná nálada nemůže být. Jsi prostě živel!!!! Už se fakt těším na setkání za 2 týdny, pokud se ted uskuteční
Květuše Pinkasová
4.9.2020 23:19
Retro tábor seniorů odevšad jsem jak v Kajlovci vedena malými pionýry, tak na Bečvě s oddílem naších milých i z i60 prožívala naplno. Ze dne na den jsem sice jela zmožená po úžasném týdenním putování s turisty okolo Nového Boru. Odlepil se mi sice 1 zoubek a lepila jsem si ho žvýkačkou... Bydlela jsem u 7 trpaslíků s Helčou, jeli jsme všichni na koni a bedna masek neměla taky chybu. Byla jsem s Věrkou z OV hned Bob a Bobek a že nám to taky šlo! Zažili jsme tam snad všechno... Do třetice mi to Retro už ale nevyšlo... Doporučuji Všem seniorům...
Jarmila Komberec Jakubcová
4.9.2020 17:54
Helenko zavzpomínala jsem na tábor na Horní Bečvě kdy jsme šili táborovou vlajku a plnili úkoly.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA