Úvodní foto: z archivu J. Zelenky. F. Hora – Třebenice s Košťálovem, linoryt.
Výlet na Třebenicko
26. 8. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
26.8.2020 18:22
Prima, tohle jsou moje oblíbená místa,, zrovna vcer jsem byla s vnoučaty v Oparenskem údolí a na občerstvení v Cernodolském mlýně. Díky svému průvodci poznavaš nase Stredohori a urcite do ho zamiluješ Věrko.
Eva Mužíková
26.8.2020 15:21
TAK, A JE MI JASNÉ, KDE PŘIŠEL JENDA K TÉ BOLESTI ZA KRKEM. JAK SE SNAŽIL UTRHNOUT TA JABLKA.... Hezké fotky i povídání, jak už jsem jednou psala -- jen tak dál:)))
Alena Vávrová
26.8.2020 14:09
Přátelé a kamarádi, parádní výlet jste dali. Jj, a ta panorámata, ta neměla chybu. Zemský ráj to na pohled....na některá místa jsem si také šlápla...
Alena Tollarová
26.8.2020 12:48
Věrko, a to jste nelezli na Košťálov, to je lahůdka! Všimla jsem si na fotce, že nahoře na zřícenině ještě není vlajka, včera tam vlála jako o závod, musí být úplně nová. Všechna místa, o kterých píšeš, mám prošlápnuté na vlastní nohy ...
Hana Nováková
26.8.2020 12:42
Věrko, Jane, závidím tento krásný výlet a ty výhledy. Návštěva ateliéru by mě taky bavila, ráda se kochám díly, které malířem zachytily krajinu či lidi.
Jan Zelenka
26.8.2020 12:27
Výlet byl perfektní. Byl jsem na Třebenicku opět po delší době a podvědomě jsem se vracel až do dob, kdy jsme s otcem touto krajinou procházeli a lezli po kopcích. Sestřenka mě ale zklamala tím, že strýcův ateliér byl uklizený. Já si pamatuji, že tam měl pořád správný umělecký binec. Nostalgie nad minulým pominula až v restauraci v Oparenském údolí. Věrko, díky, pěkně jsi to sestavila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA