Foto autorka a T. Špásová
Liberec 1: Zoologická zahrada
23. 8. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Nováková
23.8.2020 17:52
Zajisté parádní výlet a fotky? jako kdybych tam byla osobně - povedené
Marcela Pivcová
23.8.2020 15:09
V liberecké ZOO jsem byla asi dvakrát - poprvé ještě zřejmě v předškolním věku, takže si z výletu už nic nepamatuji, podruhé přibližně před patnácti léty. V té době tam ještě byla rodinka bílých tygrů i s mláďaty. Zaujala mne i další "kočka" - levhart sněžný - ale bohužel měl letní kožíšek. Tehdy jsem ale neměla žádný foťák, aspoň si teď ještě nějaká zvířata připomínám.
Eva Mužíková
23.8.2020 14:37
Tak jsem si celou ZOO díky Tobě opět prošla, ani mne nohy nebolí... Fotky se Ti povedly, určitě si je lidé, kteří naší zoologickou neznají rádi prohlédnou. Nebo ti co jí znají, si jí rádi připomenou. Bylo to vydařené setkání...
Soňa Prachfeldová
23.8.2020 14:24
Zoo v Liberci je moc hezká, také jsem tam již byla i v Botanické je hodně k vidění. Naše Evka je bezva pruvodkyne i hostitelka . Hezký výlet.
Marie Seitlová
23.8.2020 14:20
Krásně jsem se s vámi prošla ZOO, kterou vůbec neznám. Díky i za informaci o zahradě a za fotky.
Zuzana Pivcová
23.8.2020 13:36
Jsem ráda, že jsem se dozvěděla, že je v Liberci ještě poslední bílý tygr, myslela jsem, že už tam žádný není. Díky za hezkou procházku i pro nás na dálku.
Alena Vávrová
23.8.2020 13:21
Hezky jsem si připomněla svoji nedávnou návštěvu v ZOO Liberec, díky. Žirafy jsou moc fotogenické ;-)).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA