Ilustrační foto: pinterest.com
Jako zebra. Účesy, které nosí mladé i zralé ženy
20. 8. 2020
Šedé a černé pruhy. Výrazné pruhy. Pozor, nejde o nenápadné melíry, ale o pořádnou divočinu. Takové účesy jsou nyní v módě. Pryč je doba, kdy ženy své šediny zakrývaly.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
22.8.2020 20:27
Já jsem zebra. Šedivá hlava mi nesluší, nesluší mi ani černá hlava / kterou jsem měla v mládí /. Pro mne je to řešení.
Soňa Prachfeldová
21.8.2020 14:03
Mě nic neříkají takové experimenty , ani mě různé extravagantní účesy nevadí. Proč taky.
Marie 00000
20.8.2020 20:22
Nemyslím si, že pruhované vlasy jsou výhrou. Jen velmi málo komu vyloženě sluší. Podle mého názoru mladé ženy se takto dělají starší, a starým to stejně nepomůže, protože věk je v očích a na rukách.
Danka Rotyková
20.8.2020 16:00
Takový styl účesu mne nikdy neoslovil. Na to musí být žena výrazný typ, to jsem nikdy nebyla. Kdybych si nechala takový účes vytvořit, bylo by to stejné, jako kdybych si ke svému oblečení dala na hlavu klobouk s pštrosími pery.
Věra Halátová
20.8.2020 15:46
Když se mi bude líbit nosit šedivou, budu ji nosit. Když budu chtít mít hlavu zelenou, klidně si ji nabarvím na zeleno. A je mi úplně fuk, co "se" nosí a co doporučuje kdokoliv. Navíc, hlavu té paní, která doporučuje účes "na zebru", nevidím, jak ji má vyvedenou, v jakých barvách.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA