Foto: autorka
Rosa
19. 8. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
22.8.2020 12:13
Paní Čípová, Vy krásy kolem nás vidíte, zachytíte a sdílíte. Děkuji za každou příležitost nahlédnout do krás přírody prostřednictvím Vašeho objektivu. :-)
Anna Čípová
21.8.2020 20:27
Děkuji za milé komentáře. Paní Kollinová, kéž bych uměla tak poeticky popisovat krásy kolem nás. Mám radost, že se fotografie líbí.
Eva Mužíková
20.8.2020 18:13
Kdo umí, ten umí!!! Nadherné záběry. Ten pocit zvědavosti, když čekám na to, co se mi podařilo vyfotit mám ráda. / někdy bohužel jsem i zklamaná/.
Jana Kollinová
20.8.2020 12:53
Dokonalá, nenapodobitelná a pomíjivá krása. Jsou zde navlečené korálky, seskupení připomínající krystaly minerálů, přehozy tkané z bublinek, třpytivé šperky na rostlinách "popelkách" a perlou je plačící pštros. Článek je mým favoritem na téma voda. Zdánlivě obyčejné slovo, voda. Pára může popálit, led může zahubit, ale rosa? I v poušti lze zachytit několik kapek rosy.
Eliška Murasová
20.8.2020 00:25
Andulko, když se sejdou dvě kouzelnice, Ty a příroda, pak může vzniknout taková krása nesmírná. A já a ostatní se můžeme pokochat s Tebou, děkuji!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA