Ilustrační foto: pixabay.com
Byla to taková hra na pohádku
19. 8. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
21.8.2020 19:35
Tvé příběhy, Jitko, se pěkně čtou. Každý z nás prožíval ve svém mládí něco podobného. Když jsem začal psát svou vzpomínkovou knihu Návraty, až jsem se divil, co nejrůznějších příhod a asociací mi lezlo z hlavy. Vzpomínky tam máme dobře uložené, jen je probudit. Mně možná k tomu dopomohl i oblíbený Modrý Portugal. Doporučuji jako inspirační zdroj.
Soňa Prachfeldová
21.8.2020 14:18
Jitko, leda, že si toto přečte na íčku. Občas mi také lichotil zájem kluka, o kterého jsem vlastně nestála a pak jsem rychle vycouvala.
Zdenka Soukupová
20.8.2020 14:27
Hezký příběh. Při jeho čtení jsem si vybavila ten můj, velmi podobný. Se spolužákem, který šel po základce taky na vojenskou školu, jsme si psali (on dopisy nemaloval), taky mi mi vyznal lásku (ještě mám ten dopis schovaný). Ale já milovala jiného spolužáka. Teď se občas potkáme na třídním srazu a moc rádi vzpomínáme. No jo, mládí.....
Jitka Chodorová
19.8.2020 20:45
Děkuji za milé komentáře, paní Ivano, máte úplnou pravdu, ti kluci opravdu byli odtrženi od reality, a také daleko od domova, tak si snili ty své sny, a to byl také hlavní důvod, proč jsem mu na ty pohádkové dopisy odpovídala. I když našich 16let už toužilo po opravdové lásce, třeba s někým jiným.
František Matoušek
19.8.2020 15:00
Krásná vzpomínka. Ano, v mládí jsme měli lásky a jenom si mysleli, že spolu chodíme. Každý si jistě prožil svůj krásný sen, svůj sen o vůních, stiscích rukou i pohlazeních.
Dana Puchalská
19.8.2020 12:43
Jitko, moc krásné vzpomínky na mládí. Ano lásky z mládí jsou prostě nej..... Děkuju za krásný a milý článek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA