Ilustrační foto: pixabay.com
Parodická báseň 2
13. 8. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Jurečková
11.8.2022 15:07
Poznala jsem jednoho chlapíka, tvrdil, že má 2 vysoké školy, postupně se vypracoval na bezdomovce a 5 let žil na ulici. Jeho radostí byl jen alkohol. Rodina se za něj styděla, mě ho bylo akorát líto. Nic víc. Mají ten život těžkej...
Dana Puchalská
13.8.2020 13:46
Uf, to je život.... Mně napadají taky básně o lidech na okraji společnosti,ale publikovat se nedají....
Zuzana Pivcová
13.8.2020 13:42
Chtěl bych tě potkati v lukách, to znám od střední školy, dokonce mi to napsal do dopisu jeden hoch, tak proto si to asi pamatuji. Parodii nebudu hodnotit. Nějak se mi totiž vybavili opravdu hladoví lidé, možná i bezdomovci.
Jana Hošková
13.8.2020 12:25
Tak to jsem se zas pobavila a upřímně zasmála ! Díky, pane Zelenko, tenhle typ básnění se mi moc líbí ! :-))
Hana Nováková
13.8.2020 09:28
Pane Zelenka, vidíte, jakou moc má vaše básnění, na Vladislavu to působí vlivem vzpomínek romanticky, Věrka vás dobře zná a ví, co jse skrývá za um ve vvaší duši a já se zase pobavila a podivila, jak jsou někteří básníci vtipní, vnímavý a jak dokáží propojit romantiku s realitou. Musím přiznat, že ta romantika mě víc sedí, ale musím si i uvědomit, že realita a to tvrdá v oblasti bezdomovců to je téma na několik stránek. Děkuji za básnění
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA