Ilustrační foto: pinterest.com
Učesaná, neučesaná. Nejlepší způsob, jak prožít léto
8. 8. 2020
Žádné dlouhé česání, foukání, natáčení, lakování. Nejlepší jsou v létě účesy, které vyžadují minimální údržbu. Sluší ženám v každém věku. Ty starší se jich však někdy obávají. Zbytečně.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
9.8.2020 16:04
No jak pro koho. Když má někdo na hlavě pět chlupů, k tomu ploché temeno, tenhle článek ho akorát tak naštve. Ještěže jsem jedna z těch šikovných, které nepotřebují denně kadeřníka a umí se učesat samy.
Olga Škopánová
9.8.2020 12:37
Ano rovné vlasy nejsou problém, ale zkuste něco z vlasů vlnitých, kudrnatých či hustých, s mými vlasy má občas problém i kadeřnice,
Monika Svobodová
8.8.2020 17:23
Neštěstí je, když si ženská neumí upravit vlasy sama a musí potřebovat kadeřníka.
Soňa Prachfeldová
8.8.2020 16:56
Jak se říká vlasy jsou korunou ženy, už se o nich napsalo dost. Snažím se zacházet jemně s mými jemnými a nebojím se i delších dají se sepnout, nékdy hodit nějakou tu vlnou . V létě stejně nedrží žádný účes. Jak kdysi šlechta chodila v parukach, to tedy bylo.
Jana Šenbergerová
8.8.2020 15:28
Přesně tak letos vypadám já - učesaná neučesaná. Po dlouhé době bez kadeřnice mi vlasy hodně narostly a kadeřnice mi pak jeden takový účes vyrobila. Zpočátku jsem se bez své helmy cítila trochu nesvá, ale zvykám si a asi u toho zůstanu. Moje vlasy jsou jako já, rády si dělají, co chtějí, a podle toho to vypadá. :-)
Marie Doušová
8.8.2020 13:19
Celý život jsem nosila dlouhé vlasy a nyní mám krátké,hlava je lehčí,účes na mikádo mi vyhovuje a je docela slušivý. Je pravda , že záleží na jakosti vlasů a každá žena si sama musí zvážit ,co je pro ní nejlepší a v čem se dobře cítí .Já vlasy prohrábnu a jdu.
Jitka Caklová
8.8.2020 11:42
Z krátkých vlasů jsem přešla na polodlouhé, mám je od přírody vlnité, s konečky do prstýnků a mohu říci, že dají méně práce s údržbou, než krátké. Po aktivní práci na zahradě, bez úpravy, vypadají lépe, než když ráno vstanu z postele a troufám si říci i lépe, než dámy na obrázcích. Skutečně dobrý střih a sebevědomí dělají divy :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA