Ilustrační foto: ingimage.com
Letní láska může zkomplikovat život. Platí to v každém věku
6. 8. 2020
Může jít o příjemný flirt. Hezké chvilky na pláži, které se už nikdy nebudou opakovat. Romantické vycházky po lázeňské promenádě. Může to však také být začátek maléru, který rozbourá život. Letní lásky jsou krásné a zrádné zároveň.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
11.8.2020 15:26
Pokud si někdo vylepšuje sebevědomí lichotkami člověka, kterého ani nezná - jak to může dopadnout?
Soňa Prachfeldová
8.8.2020 16:49
Je to neštěstí, když se takhle z poblouznění zblbne. Pak zbydou jen oči pro pláč a ještě si za tzv. lásku platí.
Eva Kopecká
7.8.2020 15:20
Nikdo není doma na sto procent spokojen. Pokud je člověk spokojen aspoň tak, že žije a ne přežívá, jde to. Pokud není spokojen ani na čtvrtinu, pokud je manželství už k ničemu, měl by tedy stávající vztah skončit, postavit se na vlastní nohy a pak ať si flirtuje, střídá známosti, ať si žije, jak chce. Paralelní vztahy většinou ublíží, nekončí dobře, nestojí za moc. Znamenají sice zamilovanost a nové zážitky, ale taky obavy z prozrazení. Neboť babička, manželka, maminka s aférou bokem, se nedočká od nikoho uznání typu, jsi dobrá....jo, pokud odejdu jako člověk po dohodě, když manzelstvi naprosto nefunguje, postaram se o vyrovnání majetku, umím se domluvit, pracuju, bydlím, mám koníčky, mohu mít novou známost a nemusím se za to stydět. Ovšem ženská, která se pověsi na krk chvilkové známosti se dvěmi třemi dětmi, aniž si doma co vyřešila, která nepracuje, dělá si, co chce, dovede z domova zmizet na pár dní od malých dětí, na stará kolena zblbne natolik, že věří o dvacet let mladšímu chlapovi, že jde o lásku, že věří cizinci z rozvojové země, že to je na celý život, to podle mě nemá srovnané v hlavě. Přijde o muže, o děti, o prachy,o důvěru všech kolem. Ano, užijme si život. Ale férově k sobě i druhým. Ona je nevěra a nevěra. Pokud mám manželství na konci, a jsem na počátku nového života, nebudu se nikoho ptát,zda můžu s někým strávit noc. Pokud pro trochu vzrušení utíkám od normálně fungujícího muže a dětí s tím, že si chci užít,musím počítat s následky. V rodině nenajdu jediného sympatizanta a taky o ni mohu přijít. Ať se lidi baví, ale neublíží sobě a druhým....
Eva Kopecká
7.8.2020 15:20
Nikdo není doma na sto procent spokojen. Pokud je člověk spokojen aspoň tak, že žije a ne přežívá, jde to. Pokud není spokojen ani na čtvrtinu, pokud je manželství už k ničemu, měl by tedy stávající vztah skončit, postavit se na vlastní nohy a pak ať si flirtuje, střídá známosti, ať si žije, jak chce. Paralelní vztahy většinou ublíží, nekončí dobře, nestojí za moc. Znamenají sice zamilovanost a nové zážitky, ale taky obavy z prozrazení. Neboť babička, manželka, maminka s aférou bokem, se nedočká od nikoho uznání typu, jsi dobrá....jo, pokud odejdu jako člověk po dohodě, když manzelstvi naprosto nefunguje, postaram se o vyrovnání majetku, umím se domluvit, pracuju, bydlím, mám koníčky, mohu mít novou známost a nemusím se za to stydět. Ovšem ženská, která se pověsi na krk chvilkové známosti se dvěmi třemi dětmi, aniž si doma co vyřešila, která nepracuje, dělá si, co chce, dovede z domova zmizet na pár dní od malých dětí, na stará kolena zblbne natolik, že věří o dvacet let mladšímu chlapovi, že jde o lásku, že věří cizinci z rozvojové země, že to je na celý život, to podle mě nemá srovnané v hlavě. Přijde o muže, o děti, o prachy,o důvěru všech kolem. Ano, užijme si život. Ale férově k sobě i druhým. Ona je nevěra a nevěra. Pokud mám manželství na konci, a jsem na počátku nového života, nebudu se nikoho ptát,zda můžu s někým strávit noc. Pokud pro trochu vzrušení utíkám od normálně fungujícího muže a dětí s tím, že si chci užít,musím počítat s následky. V rodině nenajdu jediného sympatizanta a taky o ni mohu přijít. Ať se lidi baví, ale neublíží sobě a druhým....
Marta Novotná
7.8.2020 15:14
Nejhorší je když se mozek přestěhuje z hlavy do pohlaví , pak nepomůže ani patent na rozum.
Zdenka Soukupová
7.8.2020 14:05
Asi jsem moc realistická, ale cizímu chlapovi, o němž toho moc nevím, natož cizinci, bych neposlala ani stovku. Nechápu, jak můžou některé ženy s prominutím tak zblbnout, že posílají statisíce.
Jitka Caklová
7.8.2020 13:28
Je to tím, že tyhle vztahy probíhají na základě obyčejného pudu, nemají s láskou nic společného a s rozumem už vůbec ne :-)
Marie Doušová
7.8.2020 11:17
Pokud jste rozumná a máte doma muže ,kterého si vážíte , tak Vás ani nenapadne si komplikovat život nějakou pletkou s jiným mužem. Většinou to špatně skončí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA