Pravčická brána - foto pixabay.com
Znáš dobře Česko?
5. 8. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
7.8.2020 13:06
Bylo mi jasné, že neprojdu na výbornou, natolik své znalosti zeměpisu znám. 37 a maličko, no, a moje sestra je jako vždy ve všeobecných znalostech lepší, a to o dobrých 100 bodů.
Eva Mužíková
6.8.2020 21:16
Měla jsem z výsledku opravdu obavy, ale 3316 říká, že jsem zkušený cestovatel. Blbost, byla to opravdu náhoda, naší zem skoro neznám, ale radost z výsledku mám...
Růžena Kuželková
6.8.2020 18:29
Miluji kvízy a tento byl jeden z nich sice žádná sláva (3117bodů),ale člověk si zase "provětral mysl".Díky za to a jak se říká - houšť a větší kapky,toto myslím neomrzí.
Dana Puchalská
5.8.2020 19:27
Dobrý test.... Taky jsem zkušený cestovatel.... 3531 bodů hovoří za vše.. Jupí. :-) :-) :-)
Irena Drob
5.8.2020 16:07
Dobrý test, řadím se mezi zkušené cestovatele 3758 bodů, slepá mapa nic moc, další to dorovnaly.
Marie Měchurová
5.8.2020 13:57
I já jsem zkušený cestovatel. Ze 4500 možných bodů jsem získala 3593. Děkuju - bylo to zajímavé.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA