Foto autorka
Týden v Blatné II.
4. 8. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
6.8.2020 16:35
Nadi, já už tu byla, jen jsem neměla čas psát komentář. A pak jsem zapomněla, to bude věkem. Líbí se mi různorodost fotek v této galerii. Je vidět, že bylo co fotit. Díky za výlet.
Alena Vávrová
5.8.2020 23:05
Kamarádka mne kdysi protáhla Pošumavím, tak jsem byla v Kašperských, na Kašperk jsme ale nelezly, bylo zavřeno, Rábí jsem obešla kolem dokola a v Blatné prošla zámec. parkem (daňci byli ale zrovna někde zalezlí) a také městečkem. Moc mi to tehdejší týdenní putování dalo a díky tvým fotkám jsem si ráda leccos připomněla.
Alena Tollarová
5.8.2020 22:41
Na Rabí a Kašperku jsem byla, v Blatné ještě ne, tu neznám. Měli jste krásné počasí, stvořené na dovolenou.
Martina Růžičková
5.8.2020 18:04
Navštívili jste o dovolené krásná místa. Fotky jsem si prohlédla moc ráda. Přeji hezký zbytek léta :-)
Alena Várošová
4.8.2020 21:11
Nadi,dobře že jste si užili místa která znáte.Ale vždy je tam něco nového co se dá obdivovat. Moc hezké fotky.
Soňa Prachfeldová
4.8.2020 20:17
Tak ráda si prohlížím krásná místa, kde jsem byla a letos z toho také něco objedeme , krásné fotky z nádherných míst. Díky Naděnko
Dana Puchalská
4.8.2020 18:53
Naďo. Jezdili jsme ke známým poblíž Kašperek a tak moc dobře vím, jak je Šumava krásná... Děkuju.
Anna Potůčková
4.8.2020 17:58
Nebyla jsem tam nikdy a o to víc jsem ráda, když se z míst, kde jsem nikdy nebyla napíše nějaký článek a přiloží k němu také fotografie. A určitě piš a fot, pokud tě to baví a máš náladu a čas na tuto činnost!
František Matoušek
4.8.2020 17:08
Všechna tato místa máme také v nohách. V zámeckém parku je nádherně. Díky za oživení vzpomínek. Fotky jako vždy-skvělé.
Jitka Hašková
4.8.2020 16:35
Díky za krásné fotky. Na Rabí a Blatné a v okolí jsem byla v roce 77. Tenkrát byl zámek Blatná zavřený, byla tam jenom galerie, kde jsme byli na výstavě, ale už si nepamatuji, kterého umělce ta výstava byla. Teď už vypadá všechno jinak, krásně upravené.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA