Znáte jenom denní a noční krém? To už je dnes málo…
Ilustrační foto: ingimage.com

Znáte jenom denní a noční krém? To už je dnes málo…

2. 8. 2020

Některá žena si omyje obličej vodou a namaže jakýmkoliv krémem a je hotovo, jiná má koupelnu plnou přípravků a péči o pleť věnuje hodně času i velké peníze.

kosmetika péče o pleť
Hodnocení:
(5.3 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Paní Danielo, dosud jsem také nevěděla a už vím. I když nejsem Jana Š., dovoluji si dát odkaz: https://zena-in.cz/clanek/diamantova-voda-leci-a-pomaha-proti-nemocem
Daniela Řeřichová
Ryor je pro mne jednička, mám ráda přípravky s mořskými řasami, navíc cenově dostupné. Mohu se zeptat Jany Š. co je to diamantová voda?
Dana Puchalská
Mám ráda českou značku Ryor. Ta má celou řadu kvalitních krémů. Kdysi mi poradila paní lékárnice vazelínu Lenniens, je skvělá, nedám na ní dopustit.
Alena Tollarová
Mám suchou pleť a denní, noční i oční krém na poličce v mé koupelně nechybí. Občas použiji i jemný peeling. Zkušenosti nemám s různými těmi séry a toniky. Nu což, stejně mi nepomůže ani svěcená voda, tak to už ani zkoušet nebudu.
Marie Doušová
Každá žena má jinou pleť a poznat tu svoji a řádně se o ni starat ,je velice náročné. Já mám velmi citlivou pleť a celý život se o ní starám s pomocí lékařky, která mi moc nepomůže,ale vždy povzbudí a říká ,že nejhezčí je na mé tváři úsměv a šťastná povaha.Nic se nemá přehánět, ale snažit se dát pleti čistotu , vláhu,trochu krému a moc to neřešit.
Jitka Caklová
Nikdy jsem nebyla na kosmetice a po letmém přečtení článku, protože tyto záležitosti mě míjejí, si uvědomuji, kolik peněz jsem ušetřila na věci mnohem prospěšnější. Vrásky mám pouze od smíchu, ty mě zdobí, ale vnímám, že na některých ženách, které těmto záležitostem věnují velkou pozornost a spoustu peněz, to ani není vidět. Ale uznávám, že je pro ně důležité, že si to alespoň myslí, stejně jako já si myslím, že dobře vypadám i bez "patlanin" :-) :-) :-)
Jana Šenbergerová
Ve dne v noci napatlaná, to bych nesnesla. Stačí mi denní krém a diamantová voda. Proti vráskám, které už jsem nastřádala, nic nenadělám. Za peníze, které jsem zbytečně utrácela za drahé krémy, si radějí koupím drahé ovoce.
Jarmila Komberec Jakubcová
Léta používám řadu kosmetických přípravků od firmy Yves Rocher. Nikdy nekombinuji různé značky krémů s ostatními přípravky. Samozřejmě používám micelární vodu, sérum na oči atd.První ucelenou řadu všem kosm.přípravků mi přivezla kamarádka z Austrálie v r.1991 a byla to Mary Kay.
Elena Valeriánová
Nikdy jsem nebyla patlalka :-). Kdysi jsem používala ráno i večer heřmánkový krém. Byl lehounce modrý, jemně voněl a krásně se vstřebal. Přestali ho vyrábět :-( , tak jsem vyzkoušela i jiné a teď mi vyhovuje Nivea care. Ráno si obličej umývám studenou vodou - jesenickou vodovodní a večer teplou z toho samého zdroje. Pak se natřu krémem. Myslím, že kupování drahých kosmetických prostředků by mi stejně nepomohlo, na zázraky nevěřím.
Zuzana Pivcová
Na co jsou jednotlivé přípravky, vím velmi dobře, ale používám jich čím dál méně.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%