Výhled z Lichnice. FOTO: Ing. Jiří Novák
Letní putování s vnoučaty: Lichnice a Žleby
7. 8. 2020Bylo úterý, červenec se nachýlil ke konci, rovněž jako prázdninová návštěva našich vnoučat. Začalo mi být smutno na duši. Slíbili jsme vnoučatům, že i když slunce pálí jako na poušti, jsme stateční a dáme na konci pobytu ještě Lichnici a Žleby, které jsou při jedné cestě. A tak jsme se na výlet vydali po lehkém obědě.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Nováková
15.8.2020 17:32
Pane Farský, na příští výlet písnu kdy vyjedeme a vezmu vás s tou mojí drobotinou s sebou. Pití a jídlo vč vstupů platím, šlapeme bez diskuzí a pozorně posloucháme výklad a koukáme po krajině, co nás zajímá. Pokud vás to osloví, jste zván.
Libor Farský
15.8.2020 14:56
Já to snad také prožívám i na dálku, cítím se být vaším vnoučkem a jsem nadšený.
Martina Růžičková
10.8.2020 14:05
Sympatický prázdninový článek a hezký fotografický doprovod. Je to velká radost, když se povede výlet, který děti zaujme a baví :-).
Hana Nováková
10.8.2020 09:39
Poděkování patří vám všem, kteří se k článku vyjádřili, ale i těm, co si ho pročetli ev i ohodnotili.
Alena Tollarová
9.8.2020 12:39
Užili jste si krásný prázdninový výlet - fotka vnoučata netrpělivě čekají na otevření je všeříkající :)
Marie Měchurová
8.8.2020 11:28
Taky si užíváme prázdnin s vnoučaty, je to paráda. Lichnici neznáme. Okolo zámku Žleby jsme jeli před třemi lety na kolách - akce i60 EKOLO 2017. Využila jsem přestávky v hospůdce a zaběhla jsem se podívat a projít si jeho okolí a zahradu. Moc se mi tam líbilo - taky mám pár fotek na památku. Hezké čtení i fotky.
Alena Vávrová
7.8.2020 23:51
Také si celkem vzácné výlety s vnoučaty mimořádně užívám. Na Lichnici jsem vlastní nohou nebyla, ale už jsem odtamtud viděla docela podrobnou fotoreportáž. Když jsme kdysi dávno zabloudili ke Žlebům, bylo zavřeno, zrovna se tam natáčelo. Takže díky foťáčku jsem mohla alespoň nakouknout.
Jan Zelenka
7.8.2020 22:34
Moc pěkná procházka a velmi aktuální a smutně pravdivá poznámka o tom, kam zbytečně tečou státní peníze.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA