Muslimský Skalní dóm na Chrámové hoře. Nechal ho vybudovat umájjovský kalífa Abd al-Malik ibn Marwan v r.691 nad Posvátným kamenem. Všechna fota autor
Tato hora je v každém případě svatá
2. 8. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
3.8.2020 13:12
Izrael je pro mě neznámá a vzdálená země. Naše město Holešov má ale historii spojenou se židovstvím. Máme u nás židovskou synagogu, židovský hřbitov a jedna část města se jmenuje Židovna. Každý rok v létě město pořádá Židovské dny, kdy vystupují různé kapely, taneční soubory a bývá spousta zajímavých přednášek. Tyto akce si nikdy nenecháme ujít. Děkuju - zajímavé čtení i fotky.
Jan Zelenka
2.8.2020 21:51
Ještě jednou děkuji za ohlasy. V cestopisu, který mám právě rozepsaný, budou momentky opět z Předního východu, ze Středomoří, ale i z turisticky kouzelného Rakouska.
Alena Várošová
2.8.2020 17:43
Jene,velmi zajínavý a čtivý článek.To co jste zažil a kde jste všude byl,to Vám nikdo z paměti nevymaže.Vše jste si prožil určitě naplno.Budete mít na co vzpomínat ale i Vaší fanoušci ve Vašich knihách si najdou to,co každého zajímá.Držím Vám palce,pište svoje zážitky a myšlenky a vydávejte svoje knihy.
Zuzana Pivcová
2.8.2020 12:57
Je to zajímavý článek, pramenící z velkých znalostí. Pro mě země nedostupná, ale nějak toho nelituji.
Jan Zelenka
2.8.2020 11:02
Děvčata, moc vám děkuji za návštěvu a názory. Děkuji i paní Jakubcové za její názor, kterého si velmi cením, neboť Izrael důvěrně zná ze svých četných návštěv. Paní Nováková, právě pořádám svůj nový cestopis a na polovině fotek je moje žena, která byla stejně zanícená cestovatelka jako já. Stejně jsme se ze všeho radovali a když se dívám na ty fotky, tak si vždy říkám - proč?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA