Dárek pro celou rodinu
17. 11. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
18.11.2012 19:22
Kde asi udělali soudruzi z NDR chybu????? Jojojo, když selže všechno, ještě jednou přečti návod!
Alena Vávrová
17.11.2012 22:07
Hmm, dobrýýý!! Také přispěju svojí troškou do mlýna. Co takhle rajská až na stropě, propasírovaná tlakovým ventilem z papiňáku? Nebo kdysi šlehačka z lahve na bombičky po zdech čerstvě vymalované kuchyně? ;-)).
Jitka Chodorová
17.11.2012 21:46
Docela si to dovedu představit,i když se o mě traduje,že jsem dobrá kuchařka,dlouho jsem se prala s novodobým,ručním mixerem,rozhodla jsem se,že místo pasírování zeleniny do svíčkové,prostě to vezmu tímto zázrakem,ale několikrát jsem ohodila kuchyni zeleninou,sice to nesmrdělo,ale binec byl taky pěkný.Musím se ale pochválit,už to umím,ale dalo mě to teda zabrat.
Růžena Antlová
17.11.2012 19:36
Příběh mě pobavil stalo se mi jednou něco podobného sklidila jsem špenát ze zahrádky povařila a nalila do mixeru ,zapla a ten moment byla celá linka zelená a to jsem ten poklop na mixer měla položený vedle něho .No ale špenát nejsou tvarůžky to musel být aromaúklid ..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA