Vzory na kalhotách patří k létu
Ilustrační foto: pinterest.com

Vzory na kalhotách patří k létu

29. 7. 2020

Lehké, tenké, pohodlné. A hodně barevné. S pestrými vzory, s motivy květin. Některé ženy se celý rok těší, až v létě takové kalhoty vytáhnou z šatníku. Jiné říkají: To bych si na sebe nevzala ani za nic, připadala bych si jako v pyžamu.

Nezpochybnitelné však je, že takové lehké, vzdušné kalhoty mohou pohyb v letních vedrech výrazně zjednodušit. V případě žen vyššího věku to platí dvojnásob. Ne každá starší  dáma se totiž cítí na to odhalit v létě nohy, ne každá nosí ráda sukně či šaty. V těchto případech se tenké a volné letní kalhoty stávají věrnými přáteli vyznavaček pohodlného oblečení.

Některé ženy je považují za takzvaně volnočasový oděv a vyrážejí v nich ven zpravidla u moře. Jiné je však klidně nosí v letních vedrech i ve městech.

Faktem je, že pokud jsou takové veselé letní kalhoty zkombinovány s jednoduchým tričkem či košilí a jejich majitelka je doladí jen vkusnými nenápadnými doplňky, jde často o velmi zajímavé a pohodlné oblečení, které sluší v každém věku.

Tady je malá inspirace, v čem se letní vedra dají pohodlně přežít.

móda
Hodnocení:
(5.2 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Vzory na kalhotách se mi líbí,proč ne?.Je to jako barevný spodní díl sukně a jednobarevné triko doplněné výraznou bužuterií.
Marie Měchurová
K létu patří i to abychom se, my ženy, trošku "odvázaly". Letní kalhoty mám ráda i květované.
Hana Rypáčková
Takové kvítečkové z úvodní fotky mám, jen ty podpatky ne..
Dana Puchalská
Paráda.... Já jsem prostě kalhotová. A určitě bych si vybrala.
Margita Melegova
Vzorovane nosim ale nevyrazne kombinace barev a vzory.
Marie Doušová
Také ráda nosím lehké letní kalhoty ,ale většinou jednobarevné.Ženám to na fotkách sluší. Dík za inspiraci.
Věra Ježková
Ač vzory moc nemusím, na letních kalhotách se mi líbí. Na úvodní fotce se mi nelíbí kombinace vzorovaných kalhot s díratým tričkem – volila bych hladké.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 49. týden

Staré české filmy a pohádky se minulý týden líbily, a tak v nich ještě budeme pokračovat i v tomto týdnu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jak nákladné budou vaše letošní Vánoce - kolik zhruba utratíte za dárky, jídlo atd.?

Do 3 000 korun

21%

Mezi 3 000 - 6 000 Kč

20%

Mezi 6 000-10 000 Kč

20%

Přes 10 000 Kč

22%

Nevím, neumím to odhadnout

18%