Foto: autorka
Naše nezapomenutelná dovolená s vnoučaty v Chorvatsku
3. 8. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
6.8.2020 18:35
Do Chorvatska jsem moc ráda jezdila, mám ráda Omiš a Podgoru kam lze letět letadlem a být za pár hodin u moře. Možná, že vlakem Regiojet by cesta mohla být zajímavá v lůžkovém voze. Zkusím to příští rok.
Soňa Prachfeldová
6.8.2020 06:48
Krásná a nezapomenutelna dovolená pro vaše a vnoučata. Tak držím palce, aby jste si zopakovali i s dvojčaty.
Anna Potůčková
4.8.2020 18:00
Máte vzpomínky, já u moře nikdy nebyla a ani po něm nějak extra netoužím. Vždyt spoustu míst je mně neznámých i v mé vlastní vlasti. Díky za fotky a atmosféru u moře
Alena Tollarová
3.8.2020 21:36
Taky letos teskním po moři. V Chovartsku jsem nikdy nebyla - nějak si nedovedu představit to dlouhé cestování. Ale podle fotek je vidět, že se to dá vydržet a je tam krásně. Zase bude líp a vyrazíme, že :)
Marie Seitlová
3.8.2020 17:40
Chorvatsko jste si pěkně společně užili a poznali. Krásné fotky to dokazují.
Naděžda Špásová
3.8.2020 11:37
V Chorvatsku jsme byli dvakrát a chtěla bych se tam aspoň ještě jednou podívat. Na Makarskou jsme se koukali každý večer přes moře z Pelješacu. Nemělo to chybu. :-)
Jan Zelenka
3.8.2020 11:36
Chorvatsko je krásná zem, nejen pobřeží, ale i vnitrozemí. Proto jsem se i učil chorvatsky, abych mohl s místními komunikovat. Zejména jsme si se ženou oblíbili Istrii a Dalmácii. Pokaždé jsme jeli autem, abychom byli mobilní. Vaše fotky mne opět nostalgicky naladily.
Zuzana Pivcová
3.8.2020 11:13
Často si vzpomenu na jednoho lékaře v ČB, který mi asi před 40 lety řekl, ať si při cestování nechám (tehdejší) Jugoslávii až na konec, protože jinde už se mi nebude tak líbit. Já jsem do Jugoslávie nesměla, ale do tolik oblíbeného Chorvatska jsem se nepodívala dodnes. Díky za hezké vyprávění.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA