Voda a malebné jižní Čechy patří k sobě již po staletí
Pohled na rybník Svět se sochou Jakuba Krčína. Autor Rudolf Kukačka, wikimedia.org

Voda a malebné jižní Čechy patří k sobě již po staletí

17. 8. 2020
Soutěž Voda
Autor: Libor Farský
Hodnocení:
(5 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libor Farský
Já se picnu. Omylem jsem si přidal sám sobě hvězdičky. Prostě jsem kliknul vedle, chtěl jsem se podívat do diskuze. Ach jo, budu potřebovat noé brýle ... :-(
Zdenka Jírová
Velmi zajímavý článek, o Krčínovi jsem něco četla, dokonce i pověsti, jak po smrti straší. Jinak mám Jižní Čechy moc ráda ráda jsem tam jezdila na dovolené.
Eva Mužíková
Libore, Ty jsi si dal s článkem velkou práci. Stojí za přečtení, moc se Ti povedl..
Jitka Mošovská
Pane Libore, článek se mi líbí. Jsem z jižních Čech, občas zde, ale i v regionálním deníku píšu a fotím výlovy rybníků.
Martina Růžičková
Úžasně propracovaný článek se spoustou informací o jižních Čechách. Svědčí o lásce k této nádherné části naší vlasti. Moc hezké čtení. Díky :-)
Libor Farský
Omlouvám se, zase mi tu řádí ten PC skřítek :-(
Libor Farský
Malá aktualizace: „Se StarDance mé tancování začalo a zároveň skončilo,“ říká slavný rybář Jakub Vágner, který se s kamerou v zádech tentokrát vydal na toulky za rybami po Česku. Jakub ve svých dokumentech jen nerybaří, u vody je však nejšťastnější. Teď bude mít v televizi nový pořad – České rybí legendy, který bude mít premiéru na podzim Zdroj: https://www.idnes.cz/hobby/rybareni/jakub-vagner-serial-ceske-rybi-legendy-serial.A200817_083807_rybareni_bma Malá aktualizace: „Se StarDance mé tancování začalo a zároveň skončilo,“ říká slavný rybář Jakub Vágner, který se s kamerou v zádech tentokrát vydal na toulky za rybami po Česku. Jakub ve svých dokumentech jen nerybaří, u vody je však nejšťastnější. Teď bude mít v televizi nový pořad – České rybí legendy, který bude mít premiéru na podzim Zdroj: https://www.idnes.cz/hobby/rybareni/jakub-vagner-serial-ceske-rybi-legendy-serial.A200817_083807_rybareni_bma Malá aktualizace: „Se StarDance mé tancování začalo a zároveň skončilo,“ říká slavný rybář Jakub Vágner, který se s kamerou v zádech tentokrát vydal na toulky za rybami po Česku. Jakub ve svých dokumentech jen nerybaří, u vody je však nejšťastnější. Teď bude mít v televizi nový pořad – České rybí legendy, který bude mít premiéru na podzim Zdroj: https://www.idnes.cz/hobby/rybareni/jakub-vagner-serial-ceske-rybi-legendy-serial.A200817_083807_rybareni_bma    
Soňa Prachfeldová
Přečetla jsem jedním dechem. Kdo by neměl rád jižní Čechy s půvabnými vesničkami, historickými městy, všude okolo rybníky, v pozadí Šumava. Nádherné propracované vyprávění, děkuji Liborku .
Jana Kollinová
Dokonalé. Děkuji za zajímavé informace.
Marie Měchurová
Libore, je vidět, že jsi pečlivka - s článkem jsi si dal práci, a stojí to opravdu za to. Je čtivý, poučný a moc zajímavý. Do Jižních Čech se vždy ráda vracím. Znám samozřejmě i jihočeské písničky, a jejich táhlé nápěvy se mi moc líbí. Chtělo by to stupně vítězů.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%