Foto: autorka
Když nám prší a voda hučí...
26. 7. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Nováková
27.7.2020 08:52
Hezký příspěvek, voda je prostě živel, který se při povodní nedá zastavit. Člověk si přeje, jen aby mu nenadělala škody na majetku a hlavně, aby se lidem nic zlého nestalo
Daniela Řeřichová
26.7.2020 21:03
Fotografie dobře ilustruje článek, který je k zamyšlení a díky za něj.
Dana Puchalská
26.7.2020 14:41
I malá voda dokáže způsobit velikou neplechu. Natož taková Vltava. Já se nemohla taky dost dlouho na řeku ano podívat. Vím že je to už skoro 18 let, ale zapomenout se fakt nedá. Proto si přeju, aby těch hnusných záplav bylo co nejméně.
Irena Mertová
26.7.2020 13:32
Hezky napsané, člověk si nemůže myslet, že všechno uřídí a že se stal pánembohem... Chodili jsme celé roky v Braníku k Vltavě, měli jsme ji rádi, ale když v r. 2002 spláchla Prahu, nemohla jsem se na řeku asi 2 roky ani podívat, jak jsem jí to měla za zlé.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA