Foto: autorka
Výlet do Libčevsi a na Kamýk
25. 7. 2020Jeden z těch roztomilých vršků Českého středohoří, který mě už dlouho lákal ke zlezení, se jmenuje Kamýk. Pravda ovšem je, že není Kamýk jako Kamýk a jen v rámci Českého středohoří nedoporučuji splést si ho při plánování cesty s Kamýkem u Litoměřic.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Bartošová
7.9.2020 20:22
Máte tam v ČS moc hezky. A ten kostel, to je něco! Doufám, že se příště dostaneš dovnitř a poreferuješ :-)
Martina Růžičková
26.7.2020 20:49
Hezký výlet, i když hrozba setkání s chovným býkem překazila dokončení. Já bych to vzdala taky :-). Na fotkách mě zaujal krásný románský kostelík, to okénko s točitým sloupkem je úžasné. Mám ráda fotky cest a pěšinek v polích a ty jsem si tu taky užila :-).
Mirek Hahn
26.7.2020 19:58
Díky za tu románskou architekturu.... ( A mohu-li si dovolit vyjádřit svůj názor, vyhnul bych se na fotkách horizontu v polovině výšky formátu.) ( Nemohu-li si dovolit vyjádřit svůj názor, zapomeň, že jsem to napsal :-)
Eliška Murasová
26.7.2020 19:13
Tak jsem si udělala výlet s Tebou. Zajímavé místo, moc pěkné fotky. To je dobře, že nechodíš tam, kde by Ti hrozilo nebezpečí.
Eva Mužíková
26.7.2020 17:44
Také se mi Tvůj článek a fotky moc líbí. Za chvilku budu mít, díky pisatelkám, o tomto kraji docela jasnou představu..
Alena Vávrová
26.7.2020 12:54
Ali, pro tebe trošku smůla, žes na tenhle Kamýk kvůli bejkovi nevylezla, však ses nevzdávala lehce. Trocha opatrnosti tě však ctí! Milovníci Českého středohoří se nad tvými cestopisy a nádhernými fotkami pokaždé tetelí blahem. Dík!! ♥
Dagmar Tatoušková
26.7.2020 12:32
Ali, Tvé výlety jsou vždy kouzelné, ať již na živo a nebo jenom prstem po mapě s Tvým psaným výkladem. A Tvé fotografie jsou opravdu nedostižné .... děkuji - ráda jsem se s Tebou opět prošla, i když tentokrát opět jenom prstem po mapě
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA