Foto: autorka
Výlet do Libčevsi a na Kamýk
25. 7. 2020Jeden z těch roztomilých vršků Českého středohoří, který mě už dlouho lákal ke zlezení, se jmenuje Kamýk. Pravda ovšem je, že není Kamýk jako Kamýk a jen v rámci Českého středohoří nedoporučuji splést si ho při plánování cesty s Kamýkem u Litoměřic.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Novotná
26.7.2020 09:19
Díky Tobě se do středohoří těším. V září uvidím kousek z okolí Mšeného na vlastní oči. Snad bude čas. Jsi cestovatelka jak má být. Díky za hezké fotky s poutavým vyprávěním.
Alena Tollarová
26.7.2020 08:48
Zuzko, výlet mám v Do stovky a článek tam mám jako přílohu. Soňo, já jsem stádo krav z autobusu viděla, proto jsem neriskovala. Ale už mám tip, odkud na Kamýk bezpečně. Brzy se tam vypravím znovu.
Soňa Prachfeldová
26.7.2020 07:31
O tomto Kamýku mám článek z dubna t.r. Ano přelezla jsem ohradu, srdce bušilo, ale žádný býk ani stádo tam nebyli. A rozhled mi byl velkou odměnou.
Jitka Hašková
25.7.2020 20:29
Hezký výlet i tak. Obohatila jsi mě o další Kamýky, já znám jenom Kamýk nad Vltavou, který je jižně od Prahy, na jejím okraji.
Jana Šenbergerová
25.7.2020 19:22
Tvoje výlety mi vždycky připomenou doby, kdy jsem takhle sama courávala krajinou. Docela mi to chybí. Krásné fotky, príma zážitky, i když vždycky nevyjde všechno podle původních plánů nebo představ. Středohoří je kouzelné.
Naděžda Špásová
25.7.2020 17:25
Hlavně jsi udělala něco dobrého pro své zdraví. A zdraví je důležité. Fotky jsou hezké. :-)
Jan Zelenka
25.7.2020 15:38
Určitě to nebyla marná procházka, soudě podle tvých krásných fotek. Středohoří je pěkné, kamkoli se podíváš. Tuto část kraje moc neznám. Někdy v šestnácti letech jsem napsal o Středohoří básničku - jen krátká citace :
Daleko za obzor
Táhne se požehnaná zem
Tak jako krásný a věčný sen
Stůj, noho, tam zem je posvátná!
Dana Puchalská
25.7.2020 14:04
Hezky jsi se prošla. Ano, je to líbezná krajina. Moc se mi líbil kostel v románském slohu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA