Foto: autorka
Dovča 2020 Díl 1. Pojedu někam?
25. 7. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květuše Pinkasová
4.8.2020 22:06
Vše jako v románu... přeji štěstí, hlavně zdravíčko a krásnou dovolenou u moře...
Jaroslava Handlová
2.8.2020 15:10
Pocitově pro Tebe začátek jistě nic moc, o to lepší bude určitě další průběh i konec.
Marie Měchurová
29.7.2020 16:13
Tak to by se mi moc líbilo i ta cesta vlakem. Sama bych to ale asi nedala, jsem hrozná zmatkařka. Kdyby to šlo příští rok a zdraví dovolí, tak by nás asi bylo víc zájemců.
Soňa Prachfeldová
27.7.2020 08:46
Helenko, jsi fakt děvče odvážné a chytré. Přeji Ti, ať nožka se zlepší co nejvíc, krásný pobyt a vyřiď hostitelce Vandě krásný pozdrav.:-)
Jitka Mošovská
26.7.2020 19:09
Helčo, asi jsi první vlašťovka z Ička u Vandy na dovolené. Zdravím Vás obě.
Jitka Hašková
26.7.2020 14:27
Helčo, to byl dobrý nápad. Až se vrátíš, ráda bych se od tebe poučila, jak to tam zařídit.
Zdenka Soukupová
26.7.2020 14:04
Helčo, to by v tom byl čert, aby se vše po takovém náročném začátku dovolené v dobrý konec neobrátilo! Tak přeju krásný pobyt a všechny bolístky uzdravené.
Alena Vávrová
26.7.2020 12:41
Helčo, moc na tebe vzpomínám a co dodat - jsi dobrá a odvážná a kéž to tvému zdraví prospěje. V těchto končinách jsem na rozdíl od tebe nikdy nebyla. Moře je krásné všude. Také zdravím Vandu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA