Kemp Řevnice - místo setkání Íčkařů
Setkání Íčkařů v Řevnicích se ruší
23. 7. 2020Vzhledem k nepříznivému vývoji onemocnění covid-19, kdy počty nových onemocnění strmě rostou, jsme se rozhodli setkání Íčkařů v Řevnicích zrušit.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
9.9.2020 12:52
Moc mě to mrzí, protože jsem se na setkání se zajímavým programem moc těšila. Ale musím přiznat, že jsem se zrovna chystala po dlouhém rozvažování napsat, že nepřijedeme. Redakce mě svým rozhodnutím vlastně předešla. Je to přesně tak, jsme ohrožená skupina a setkání napříč republikou by v této době asi nebylo to nejrozumější. Těším se na shledanou v lepších časech.
Eva Mužíková
9.9.2020 12:28
Děkuji za včasné rozhodnutí, rezervaci hotelu jsem bezproblémově zrušila. jedeme dál....
Hana Práglová
9.9.2020 11:01
S tímto rozhodnutím souhlasím.Náhoda je prevít a jít něčemu nepříjemnému naproti je zbytečné!!
Věra Ježková
9.9.2020 11:00
Škoda, doufala jsem, že se uvidím s „řevnickými“ aspoň v Praze. Zrušení akce ovšem samozřejmě považuji za velmi rozumné. Mějte se všichni hezky, buďte zdrávi. Na viděnou v lepších časech. :-)
Anna Potůčková
9.9.2020 10:33
Tak trochu jsem to tušila, že se setkání zřejmě neuskuteční. Moc jsem se těšila, ale nedá se nic dělat. Určitě všem přeji spoustu zdraví, štěstí a snad přijde zase doba, kdy se nebudeme muset bát o své zdraví.
Hana Polednová
9.9.2020 10:13
Také je mi to moc líto Honzo, ale je to rozumné rozhodnutí a děkují za něj. Je to smutné, že kvůli covidu byly zrušeny nejdříve Litoměřice a nyní i Řevnice. Jestlipak nám to vyjde do třetice? I vám všem v redakci přeji hodně zdraví.
Jan Raška
9.9.2020 09:24
Dobrý den, je nám to moc líto, ale vzhledem k velkým nárůstům onemocnění covid-19 jsme se rozhodli setkání Íčkařů v Řevnicích zrušit. Podle vyjádření hygieniků se budou počty nových nemocných s velkou pravděpodobností v dalších dnech ještě zvyšovat a dají se očekávat hlavně v Praze další restriktivní opatření. Nechceme riskovat, aby se někdo po cestě či při společné akci nakazil. Je nám to moc líto, ale budeme muset akci odložit na příznivější dobu. Pokud by někdo měl zájem jet do Řevnic individuálně, je to na jeho rozhodnutí. Společný program (výlet s fotografem, geologickou vycházku a prohlídku Karštejna) jsme ale nuceni zrušit. Děkujeme moc za pochopení a přejeme všem hlavně hodně zdraví.
Elena Valeriánová
8.9.2020 21:03
Je mi to sice moc líto, ale do Řevnic nepojedeme. Všem odvážným, kteří pojedou, přeji krásný zážitek a aby zůstali zdraví. Na shledanou v lepších časech.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA