Ilustrační fotografie z pixabay.com
Co to asi může být, když se řekne.....
24. 7. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
24.7.2020 16:20
Tak teď jsem úplně vedle. Neznám jediný z uvedených názvů, ani z nich nedokážu nic odvodit. :-)
Věra Ježková
24.7.2020 15:57
Danko, to jsou moc hezká pojmenování. Znám jen kožíšek, housátka a havíře (od hornické Příbrami).
Jana Kollinová
24.7.2020 14:39
Houby prakticky neznám. Mám je ráda a díky přátelům je můj jídelníček každoročně obohacen pokrmy s houbami. Autorčina nabídka je zajímavá, ale vůbec netuším o jaké "jedůvky" se jedná. Článek se mi líbí.
Zdenka Soukupová
24.7.2020 14:30
Tak si připadám, jako že ani nejsem Češka. Neznám jediný výraz! Snad jen rezounky mi připomínají ryzce. Dano, ptám se jako Ivana, to fakt existuje?
Zuzana Pivcová
24.7.2020 13:54
To je průšvih, z lidových názvů neznám ani jeden. Sice nejsem zkušená houbařka, ale přece jen... :-D Danko, už máš odeslanou odpověď, takže bych se mohla předem kouknout a dělat ramena, ale proč bych to dělala? Počkám si.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA