Vyšly fotografie z módy?
ZDROJ: Empik Foto

Vyšly fotografie z módy?

22. 7. 2020

Váš smartphone, tablet a hromady paměťových karet skrývají mnoho digitálně zaznamenaných vzpomínek – fotografií které vyvolávají upřímný úsměv a obnovují nejkrásnější životní okamžiky. Nenechávejte je jenom v elektronické podobě – pozvěte je rovněž do svého domova a kanceláře.

fotografování
Hodnocení:
(5.3 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Dlouhá léta jsem si dávala zhotovovat fotky z kinofilmů a dávala jsem si je (hlavně z růzzných dovolených) do alb. Ještě dnes jsem ráda, že je mám. Pak jsem si až do loňska dávala zhotovit kalendář na další nový rok - kočky nebo svého kamaráda ve všech podobách.
Vladislava Dejmková
Dnes fotografují všichni a vším možným, fotografií je moc a nejsou tak vzácné. Ale stojí za to si některé z nich dát vytisknout. Ty jsou pak člověku jaksi blíž. Já dělám za každý kalendářní rok vnoučatům fotoknihy s jejich fotkami. Je to takový fotografický deníček jejich života. Kupodivu si je rádi prohlížejí a vzpomínají na hezké chvilky. A diví se tomu, jak od té doby vyrostli. Pár nejmilejších fotek mám i doma na stěnách.
Elena Valeriánová
Celé roky jsem si nechávala tisknout fotografie a zakládala je do albumů. Nikdy neprohlížím třeba s návštěvou fotky v počítači. Od minulého roku jsem začala dělat fotoknihy. A to je to pravé ořechové. Fotografie v počítači není vlastně fotografie, je to jen soubor dat.
Jana Šenbergerová
S fotografiemi je to jako s dopisy. Víc mě potěší ten, který vytáhnu z poštovní schránky, protože se k němu mohu stále a kdykoliv vracet, než ten ze schránky e-mailové. Fotografie na zdi nebo na stole, ale i v albu, je mi bližší, než ta někde uložená v počítači nebo mobilu. Obojí má své výhody i nevýhody. Nabídka stojí za uvážení.
Růžena Kuželková
Mám ráda fotografie na "papíře" . jeden vnuk dostal k 18-ti nám album s fotkama,kde jsme všude byli na výletech. Moc se mu to líbilo a má vzpomínku do konce života.
Martina Růžičková
Zajímavá nabídka.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%