Ilustrační foto: ingimage.com
Fejeton: Duše fotbalového fanouška
18. 7. 2020Když se, jako občasný fanoušek fotbalu, dívám na utkání našich prvoligových týmů, těším se vždy na závěrečný hvizd rozhodčího a otevírám si internetovou diskusi. Že by český fotbal byla nějak zvlášť strhující podívaná, to se skutečně říci nedá.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Antonín Nebuželský
22.7.2020 08:40
Lidé jsou různí,ale fandu i politika lze snadno zařadit. Kéž by měli něco z Mužů v ofsajdu", blahé paměti. Tedy ti fanoušci. Politici, to je jiná, to je zaměstnání. Tady přísluší úcta těm v malých vesnicích, to jsou mnohdy hrdinové. To je na jiný článek.
Jana Šenbergerová
19.7.2020 23:04
Na fotbal nechodím a doma fanouška nemám, takže jsem ušetřena reakcí fanoušků stadionových i televizních. Ovšem nad internetovými komentáři jakýmikoliv občas zírám, čeho jsou "komentátoři" schopni. Přestože mě fotbal nikterak nezajímá, váš článek zajímavý je.
Soňa Prachfeldová
19.7.2020 07:43
Skvělý fejeton, tolik vášní fotbalových fanoušků, až neuvěřitelné a snad ženy tu figurují minimálně.
Jan Zelenka
18.7.2020 20:41
Díky vám. Je mi jasné, že fotbal mezi dámami není příliš frekventované téma.
František Matoušek
18.7.2020 16:26
Nemohu Ti dát než za pravdu. Pro podobné výlevy a vulgární projevy jsem svého času přestal chodit na hokej (manželka k tomu poznamenala: No to jsi je tedy potrestal) a později i na fotbal i když to mělo trochu prozaičtější příčinu. To u nás hrála Slávie, což už tímto mělo nálepku t.zv. rizikového zápasu. To hned u vchodu stojí pořadatelé a sotva projdete pokladnou se na vás vrhnou, prošacují vás a musíte vyndat všechno z kapes. No to mě jako již tehdy 70-níka naštvalo a zařekl jsem, že jsem na posledním zápase. Urazila mě totiž ta skutečnost, že mě starého dědka podezřívají z pronášení nějakých petard ap. Musím podotknou, že v průběhu zápasu se těch petard objevilo skutečně přehršel a kupodivu lítaly ze sektoru těch t.zv.domácích či soupeřových skalních. Co na to říct?
Zuzana Pivcová
18.7.2020 13:12
Na fotbalovém utkání jsem byla všehovšudy jednou v životě v 80. letech s jedním kolegou, bylo to na Bohemce. Rozvášněný dav mě dost děsí. A s podobností s internetovými čtenáři máte pravdu. Na některé debaty bych ani nekoukla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA