Výlet do Havlíčkova Brodu
Foto: autorka

Výlet do Havlíčkova Brodu

16. 7. 2020

Při posledním výletu několika íčkařek do Veltrus, kterého se zúčastnila Marie Novotná z poměrně vzdáleného Havlíčkova Brodu (vstávala kvůli němu asi v 5 hodin ráno), padl návrh uspořádat výlet právě do Havlíčkova Brodu. A jak jsme řekly, tak se i stalo.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Díky za vaše komentáře i za to, že jste se s námi prošly Havlíčkovým Brodem aspoň virtuálně. Možná na příští výlet vstane ještě někdo další? Omlouvám se za chybný popis stromu s krásnými květy, není to pavlonie plstnatá, ale katalpa trubačovitá. A vlastně až teď při pohledu na úvodní fotku a porovnání výšky mojí a Áji si uvědomuji, jak vysoko dávají České dráhy v rychlíku Vysočina zrcadla v kupátkách. Ája neměla šanci se tam vidět. A co tedy teprve já?
Jaroslava Handlová
Bylo mi ctí i potěšením prožít krásný den s dalšími íčkařkami v našem městě. Jsem ráda, že se vám zde líbilo. Aleno, děkuji Ti za fotky i článek, kterým jsi přispěla k popularizaci Havlíčkova Brodu. Budu se těšit na další setkávání.
Hana Nováková
Děkuji za krásnou procházku HB a to jak slovem, tak i nádhernými fotkami. Zaujaly výhledy z věže po okolí - byly bezkonkurenční ..
Dagmar Bartušková
...všechna fota... :-:-)
Dagmar Bartušková
Výlet se vydařil, zbyly vzpomínky. Zase prohlížím všechny fota, připomínající velmi příjemné setkání. Tvé borůvkové a rebarborové koláčky - mňam! Ale i ty Majky koblížky s nutelou byly výborné... Těším se na další... ;-)
Jitka Hašková
Krásný výlet, je mi líto, že jsem se nemohla zúčastnit. Doufám, že se do Havl. Brodu někdy později dostanu. Je to krásné a zajímavé město a obětavé íčkařky.
Helenka Vambleki
I malá setkání spojující íčkaře mají své kouzlo. A ty jsi to zdokuemntovala opět na 1*. Morava bude muset něco vymyslet, ať vás doženeme :-)
Soňa Prachfeldová
Milé setkání, fotky hezké, ať žije íčko.
Marie Seitlová
Krásně jste si den užily, počasí přálo, fotky krásné. Já také ráda vzpomínám na HB a 1 setkání ička. Je fajn, když se lidé setkávají a poznávají nová místa.
Naděžda Špásová
Jednou, možná víckrát, jsme tímto městem projížděli, když jsme jeli z Rousměrova. Vypadá to na hezké město.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%