www.pixabay.com
Jedna, dvě, tři, čtyři, pět
18. 7. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Hošková
26.7.2020 09:00
Krásná ukázka toho, jak se všichni postupně stáváme "závisláky" - mobil je skoro jako další člen rodiny :-)). Vzpomínám si, když jsem byla tak v 8.-9. třídě, že jsem četla, jak v blízké budoucnosti budeme mít každý svůj malý počítač, který budeme nosit při sobě třeba v hodinkách...a tam v něm budeme mít úplně všechno a budeme moci komunikovat s lidmi třeba po celé planetě...nechtělo se mi tomu tenkrát vůbec věřit, nedokázala jsem si to představit. A už to tu máme !!! Fascinuje mne, co na mobilu už dokáží docela malé děti.
Soňa Prachfeldová
19.7.2020 07:38
Kdo občas něco nehledá ? Horší když nenajde. S mobilem je to u mě podobné, když jsem měla pevnou linku, tak jsem prozvanela, na zahradě položím někde a pak namáhám mozkové závity. Hlavně když je dobrý konec.
Alena Tollarová
18.7.2020 21:08
Podobný hledací horor už jsem zažila taky. Já bych neměla celý den stání a letěla domů co nejrychleji jako šipka, abych měla jistotu, kde ta občas zatracovaná, ale potřebná věc je.
František Matoušek
18.7.2020 16:06
Hezkýýý. Dneska je člověk bez mobilu jako bezruký. Taková podobná příhoda se mi stala v době, kdy mobily ještě nebyly. Podobně jako Váš otec jsem se kontroloval před odchodem z baráku. Tehdy byly pro mě předmětem doličným hodinky. Bez nich jsem z domova nevyšel. No, jednoho dne se stalo, při rychlém odchodu jsem je nechal doma. I já jsem prožil radost převelikou, když jsem je při návratu našel na místě, kde obvykle odpočívaly.
Zdenka Soukupová
18.7.2020 14:03
Vladislavo, mám podobný "zlozvyk" jako Váš tatínek.Když od nás po víkendu odjíždí syn s dvěma kluky (8 a 4 roky), vždycky se ptám: Máte všechno? Klíče, brýle, doklady, peněženky, a hlavně DĚTI, máte v autě DĚTI? Vždycky se u toho pěkně zasmějeme.
Hana Nováková
18.7.2020 13:06
Vladislavo, vžila jsem se do vaší situace. I já jsem kdysi hledala a našla vcelku nový mobil pod sedačkou v autě. Oddechla jsem si jako určitě i vy. Dnes mám jiný systém a ten mi zcela vyhovuje...
Zuzana Pivcová
18.7.2020 13:05
Nejhůř se, pokud si vzpomínám, hledal mobil zapomenutý v depozitáři v archivu na Invalidovně. To jsme pak chodily a jedna vytáčela, jestli se telefon odněkud ozve. A on se naštěstí z jednoho zapadlého skladu ozval. Dnes už kontroluji čím dál víc, ale i tak jsem už mobil zapomněla doma. Ne, že bych se bez něj neobešla, ale nepříjemný byl ten pocit, že jsem nevěděla, kde zůstal.
Alena Vávrová
18.7.2020 12:24
Jj, těžkej život bez mobilu a kdo z nás ho někdy nehledal... A to musím po pravdě napsat, že ho někdy nevezmu do ruky, jak je den dlouhý...
Jan Zelenka
18.7.2020 11:28
Takové věci dělá člověk zcela automaticky. A někdy mohou ty automatizmy zklamat. I já jsem zažil něco podobného, když mi mobil vypadl v autě pod sedadlo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA