Foto: autorka
Návštěva Českého Krumlova v době koronavirové
15. 7. 2020Letošní rok je docela zvláštní. Přišel k nám koronavirus a vyvedl nás dočista z míry. Všechno je jinak, úplně nám obrátil život naruby. Taky to letošní počasí už není to, co bývalo. Za pár dní bude Svatá Anna - chladno z rána a ještě jsme se ani pořádně neohřáli.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
nina hor
28.8.2024 18:43
Ahoj, moc děkuji za sdílení zkušeností z návštěvy Českého Krumlova! My jsme tam byli také a opravdu to stálo za to, i v době koronaviru. Méně turistů znamenalo, že jsme si mohli město vychutnat v klidu a pohodě. Kromě klasických míst jako zámek a historické centrum bych určitě doporučil i návštěvu místního muzea. Mají tam interaktivní expozice, které jsou zajímavé pro všechny věkové skupiny, a moderní projekce, které dodávají zážitku úplně nový rozměr. Pro ty, kteří mají zájem, mám krátké video, které zachycuje část téhle expozice – https://www.quixland.cz/reference/muzeum-cesky-krumlov/ Je to skvělé místo pro všechny, kdo hledají něco trochu jiného, než jen klasické památky. Určitě to stojí za návštěvu!
Martina Růžičková
18.7.2020 10:30
Český Krumlov je nádherný. Díky za připomenutí hezkými fotografiemi. Když jsem ho před několika lety navštívila, byl "poněkud" zalidněnější. Bez davů vynikne více jeho středověká atmosféra.
Alena Tollarová
17.7.2020 13:34
Nakonec tato zvláštní "koronavirová" doba má taky něco do sebe. Naše krásná města zase patří našim turistům. Já bych určitě ráda vystoupala nahoru na věž a pohlédla na krumlovské střechy hezky z výšky :)
Hana Rypáčková
17.7.2020 08:11
Krumlov miluji, ale letos kromě lázní Bechyně jsem nikde nebyla..Ztracený čas..
Jan Zelenka
15.7.2020 22:39
Úžasná fotogalerie. Kdysi dávno jsem tam byl, ale ani podle fotek se už neorientuji.
Jitka Mošovská
15.7.2020 22:11
Paní Marie, hezky jste zdokumentovala Český Krumlov. Hrad, zámek a střed města patří mezi nejvýznamější památky jihočeského kraje. Sjíždí se sem hudebníci, filmaři, fotografové, studenti i cizinci. Je dobře, že se Vám všem jihočeský kraj líbil.
Alena Vávrová
15.7.2020 15:19
Maruško, díky, jedna nádhera, snad se mi to ještě splní a také se tam podívám. V jižních Čechách jsem stále byla nejdále v Písku a je to již dávno promlčené.
Anna Potůčková
15.7.2020 13:39
Máme tam část své rodiny, takže jsme tam několikrát byly a snad ještě budeme. V poslední době to však naposledy byly 2 pohřeby - manželův bratr a bohužel také jeho syn.
Naděžda Špásová
15.7.2020 13:20
Maruško, to je jak na zavolanou. My se tam totiž příští týden taky chystáme. Budeme týden v Blatné a chceme se do ČK jet podívat. Z domova to máme hodně daleko, byli jsme tam s mužem ještě za totality, ale už tenkrát se nám tam líbilo. Krásné fotky nás popostrčily. :-)
Libor Farský
15.7.2020 13:11
Moc děkuji za milé vzpomínky na město mého srdce. Ovšem z vlakového nádraží jste to měli do centra daleko a zpátky ještě dál... :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA