Foto: autorka
Návštěva Českého Krumlova v době koronavirové
15. 7. 2020Letošní rok je docela zvláštní. Přišel k nám koronavirus a vyvedl nás dočista z míry. Všechno je jinak, úplně nám obrátil život naruby. Taky to letošní počasí už není to, co bývalo. Za pár dní bude Svatá Anna - chladno z rána a ještě jsme se ani pořádně neohřáli.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Růžena Kuželková
15.7.2020 12:52
V srpnu se tam chystáme,tak doufám,že nám bude počasí přát a díky za foto,snad se neztratíme :-))
Dana Puchalská
15.7.2020 11:26
Marie, to je krása. Byla jsem tam před pár lety, ale takhle hezky to tam nevypadalo.
Svatava Páleníková
15.7.2020 10:00
Také přemýšlím, že se letos do Českého Krumlova vypravím. Byli jsme tam před mnoha lety ještě s manželem, to ale mnohé domy v centru byly na spadnutí. Letos - bez tísíce cizinců, může být návštěva Krumlova kouzelná. Děkuji za tip.
Zuzana Pivcová
15.7.2020 09:12
Neznám okolí Krumlova, ale samotné město je kouzelné. Díky za hezkou prezentaci.
Hana Nováková
15.7.2020 09:04
V ČK jsem nikdy nebyla, ale váš příspěvek a doprovodné fotky mě dostaly. Musí tam být moc krásně.
Marie Seitlová
15.7.2020 08:59
Děkuji ti za fotoprocházku Českým Krumlovem, byla jsem tam jednou před léty. Krásné fotky.
Soňa Prachfeldová
15.7.2020 07:56
Český Krumlov je nádherný , letos se dá ještě více vychutnat, protože není tak narvaný cizinci. Krásné fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA