Foto autorka
Fotoreportáž: Odpolední procházka
9. 7. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
10.7.2020 21:52
Nejvíc mě zaujala fotografie kámen+pírko. Na levé straně je "zavřené oko" a zbytek jemně překrývá lehounké pírko. Je to naaranžované (nevadilo by mi to) a nebo je to fakt nález?
Naděžda Špásová
10.7.2020 17:55
Červenko, tak to jsem ráda, že jsem ti pomohla od bolesti. Díky všem, víte, že je to pro mně moc důležité a hlavně to dělám pro vaše potěšení. Díky. :-)
Helenka Vambleki
10.7.2020 17:01
Komu se nelení, tomu se zelení. Prošla jsem se s vámi krásnou přírodou a ani mě noha nebolí :)
Soňa Prachfeldová
10.7.2020 14:51
Posílám zbývající *****, jak posunuji prstem článek . Naděnko, ještě, že máme ty pejsky, pak ani foťák nezahálí. Myslím, že funguje přenos myšlenek, pomyslil si, jsem ven ,kouknu z okna a Mystyna připravená, ani nedýchá. Hezké fotky.
Jana Šenbergerová
10.7.2020 13:47
Moc hezká procházka. Zamračené nebe jí dodalo tajemna a zvláštního kouzla. Kytičky ji přizdobily jako drahokamy. :-)
Irena Mertová
10.7.2020 08:02
Naďo, díky za další hezkou procházku! Copak já, ještě se občas někam z domova vykodrcám... Ale tvoje články musí být skvělé pro ty z nás, kteří třeba už dnes daleko nedojdou ... :-)
Eva Mužíková
9.7.2020 13:38
Nadičko, Tvé " slohové práce" si zaslouží jedničku. Dokážeš málo slovy vyjádřit tu správnou atmosféru. Pejskové, bodláky, krása starých stromů a kvetoucí hladina,to je pastva pro oči.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA