Fotografie autorky
Máte rádi chuť česneku?
2. 7. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
5.7.2020 11:12
Dano díky, česnekáček neznám, podle obrázku jsem ho v přírodě viděla. Česnek mám ráda, ale při vaření musím používat dušený, mletý. Bohužel mi normálním česneku není dobře.. Medvědí česnek je také prima. Ale v Praze na ten česnekáček asi nenarazím.
Jan Zelenka
5.7.2020 09:34
Česnek je určitě užitečná bylina, Dano. Ale když jdu na schůzku klubu, tak ho určitě požívat nebudu.
Martina Růžičková
2.7.2020 20:22
Tuto rostlinku jsem určitě v přírodě potkávala, ale neznala jsem její název, ani možnosti využití. Takže moc děkuji :-)
Dana Puchalská
2.7.2020 17:14
Ano, je to tak. V mých zápiscích byl tento. Některé zdroje uvádí česnáček a některé zase česnekáček.
František Matoušek
2.7.2020 16:04
Dano, česnekáček neznám, ale česnečku mám rád, nebo topinky s česnekem. Boží.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA