Ilustrační foto: pinterest.com
Stáří s nápisem na tričku. Úlet, nevkus? Ale ne, odvaha se cení
30. 6. 2020
Tričko s nápisem. To je kus oblečení, které bývá spojováno výhradě s mladým věkem. Když přijde řeč na oblečení pro lidi starší, bývá označováno za symbol nevkusu a neschopnosti vyrovnat se s věkem.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Kočandrlová
21.7.2020 11:27
S nápisem leda do sklepa pro uhlí....Pamatuji se,jak se po roce 90 roztrhnul pytel se sekáči a hlavně tam se dala koupit trika s rozličnými nápisy.Častokrát nosil zřejmě neanglicky mluvící občan velmi nemravné nápisy na hrudi a byl pyšný na užaslé a něvěřící pohledy znalců angličtiny...
Alena Várošová
18.7.2020 19:19
Určitě by se mi líbila paní na fotce v nějakém přijatelnějším obečení ze kterého by mi připadala jako dáma.Takto mě přiadá jako stařena,která chce na sebe upoutat pozrnost a zrovna na ni se mi tento model nelíbí..Lesklá extravageantní saténová bunda,tričko s velkými nápadnými nápisy a kalhoty mi nepřipadají jako dobrá volba.No jako modelka budiž.
Jitka Hašková
3.7.2020 19:57
Nikdy nebyl můj šálek čaje, nosit na sobě nějaké nápisy. Komu se to líbí, ať to nosí.
Naděžda Špásová
1.7.2020 11:20
Nosím trička s obrázky a barevná, mám to ráda. S nápisem možná, pokud by to nebylo přes čáru a hlavně dotyčná osoba musí vědět, co ta slova znamenají.
Eva Mužíková
1.7.2020 09:34
Tričko s jakýmkoliv nápisem a barevným potiskem nenosím ani doma, i kdyby bylo sebekvalitnější. Výjimku tvoří černé útulkové reklamní s tlapičkami, které nosím na naše akce. Ale jak píšete, každého věc.
Helena Votíková
1.7.2020 08:02
Tičko s nápisem jsem nikdy neměla a kdybych ho náhodou dostala, nosila bych ho jen doma. U ostatních mi to nevadí, každý ať nosí co se mu líbí, mnohdy to může být i recese. Jako jedna moje kamarádka ke mně přišla v tričku s nápisem: " Jsem panna - to tričko je staré." To nás tenkrát hodně pobavilo.
Dana Puchalská
30.6.2020 17:43
Já jich pár mám. Nosím je ale s rozmyslem. Teď mám s hvězdnými válkami. Je super. Dostala jsem ho coby dárek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA