Vážíme si toho, že nás dal osud dohromady, slavíme každý den, říkají Zlata Adamovská a Petr Štěpánek
Zlata Adamovská a Petr Štěpánek nedávno oslavili sedmé výročí svatby. FOTO: Lenka Hatašová

Vážíme si toho, že nás dal osud dohromady, slavíme každý den, říkají Zlata Adamovská a Petr Štěpánek

1. 7. 2020

Nedávno oslavili sedmé výročí svatby. Když si tehdy za krásného červnového dne na terase s výhledem na celou Prahu řekli své ANO, ženich už překročil Rubikon šedesátky dávno předtím, a pro nevěstu zralé krásy byl zatím v nedohlednu.

herci rozhovor
Hodnocení:
(5 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Svatava Páleníková
Hezký rozhovor s milými lidmi. Oba herce mám ráda. Je vidět, že i ve vyším věku je možné ještě zažít opravdovou lásku. Já jsem si už na vztah po smrti manžela netroufla. Někdy toho lituji.
Zdenka Jírová
Ráda jsem si přečetla, že oba moji oblíbení herci se umějí radovat ze života bez katastrofických excesů.
Soňa Prachfeldová
Díky za hezký článek, oba mám moc ráda a přeji jim pevné zdraví a pohodu.
Danuše Onderková
Moc jim fandím, mám je oba moc ráda a Petra miluji od začátku jeho vystupování.
Alena Tollarová
Moc vzpomínám na setkání se Zlatou Adamovskou v divadélku "ve žlutém rohovém domě". Děkuji za bezvadný rozhovor a přeji stálé zdraví a krásné dny v životě i v práci :)
Zuzana Pivcová
Připadá mi, že u mnoha lidí jde ten život tak, že napřed dostanou spoustu trápení jako výzvu, a když se osvědčí, nakonec přijde zasloužená spokojenost a štěstí. I zde jsou někteří takoví. U jiných je to však skoro naopak. Vzestup a pád k sobě mají blíž, než si myslíme. Díky, Hanko, a dvojici zdravím.
Dana Puchalská
Ano, pohoda a klid ze článku přímo vyzařuje. Děkuju.
Jirina Michlova
Krásné a upřímné poctenicko. Oběma vám, paní Zlato a pane Petre, přeji hodně zdraví a štěstí. Jste naši úžasní herečtí profesionálové! Moc si vás vážím a obdivuji. Jiřina Michlova
Květa Sukupova
Zlato a Petře, jste velmi sympatický pár, navíc vinaři, vyborní herci-prostě úžasní.Tak přeji hodně zdraví, krasných chvil a pevné manželství...od srdíčka.Květka
Petr Lebeda
Petře, moc vám oběma gratuluji, ať vám to tak vydrží.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%