Zlata Adamovská a Petr Štěpánek nedávno oslavili sedmé výročí svatby. FOTO: Lenka Hatašová
Vážíme si toho, že nás dal osud dohromady, slavíme každý den, říkají Zlata Adamovská a Petr Štěpánek
1. 7. 2020Nedávno oslavili sedmé výročí svatby. Když si tehdy za krásného červnového dne na terase s výhledem na celou Prahu řekli své ANO, ženich už překročil Rubikon šedesátky dávno předtím, a pro nevěstu zralé krásy byl zatím v nedohlednu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Svatava Páleníková
15.7.2020 10:03
Hezký rozhovor s milými lidmi. Oba herce mám ráda. Je vidět, že i ve vyším věku je možné ještě zažít opravdovou lásku. Já jsem si už na vztah po smrti manžela netroufla. Někdy toho lituji.
Zdenka Jírová
6.7.2020 00:03
Ráda jsem si přečetla, že oba moji oblíbení herci se umějí radovat ze života bez katastrofických excesů.
Soňa Prachfeldová
3.7.2020 16:41
Díky za hezký článek, oba mám moc ráda a přeji jim pevné zdraví a pohodu.
Danuše Onderková
2.7.2020 11:15
Moc jim fandím, mám je oba moc ráda a Petra miluji od začátku jeho vystupování.
Alena Tollarová
1.7.2020 21:22
Moc vzpomínám na setkání se Zlatou Adamovskou v divadélku "ve žlutém rohovém domě". Děkuji za bezvadný rozhovor a přeji stálé zdraví a krásné dny v životě i v práci :)
Zuzana Pivcová
1.7.2020 19:30
Připadá mi, že u mnoha lidí jde ten život tak, že napřed dostanou spoustu trápení jako výzvu, a když se osvědčí, nakonec přijde zasloužená spokojenost a štěstí. I zde jsou někteří takoví. U jiných je to však skoro naopak. Vzestup a pád k sobě mají blíž, než si myslíme. Díky, Hanko, a dvojici zdravím.
Jirina Michlova
1.7.2020 17:02
Krásné a upřímné poctenicko. Oběma vám, paní Zlato a pane Petre, přeji hodně zdraví a štěstí. Jste naši úžasní herečtí profesionálové! Moc si vás vážím a obdivuji. Jiřina Michlova
Květa Sukupova
1.7.2020 16:29
Zlato a Petře, jste velmi sympatický pár, navíc vinaři, vyborní herci-prostě úžasní.Tak přeji hodně zdraví, krasných chvil a pevné manželství...od srdíčka.Květka
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA