Bolesti při změně počasí. Pociťují ji snad všichni starší lidé
Ilustrační foto: ingimage.com

Bolesti při změně počasí. Pociťují ji snad všichni starší lidé

29. 6. 2020

Hlava bolí, stará zranění o sobě dávají vědět, špatně se spí. Stačí, že náhle klesne či  stoupne teplota nebo je před bouřkou. Někteří lidé jsou na změny počasí extrémně citliví. Ti, kteří nic takového nepociťují, jim zpravidla nevěří.

zdraví
Hodnocení:
(4.8 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Bohumila Majerová
Nejlepší je poslední věta sednout si při bouřce pod strom - pobavilo
Martina Růžičková
Poslední roky můj organismus nemá změny tlaku zrovna v oblibě. Pobolívá mě hlava, občas se mi lehce motá, jsem unavená. Dcera bohužel funguje lépe než meteorologové.
judita lišková
Jsem taky z těchto nešťastníků...není to žádný med, registrovat mnoho hodin předem změnu tlaku a zvraty v počasí. Dny...ale to nemusí být citlivostí na počasí... kdy běhám, od rána něco dělám a cítím se dobře mívám - a naopak, též se stane, že druhý den jsem úplně k nepotřebě, všechno mě bolí a nálada je na dně. Takže mám-li ty dobré dny, snažím se leccos "strhnout", jelikož bezpečně vím, že další den mohu být úplně někde jinde. Jsem často terčem žertů mého muže, který si myslí, že si to vsugerovávám, ale už sám na sobě poznává, že se mu to stává taky, ač ne tak často jako mě. Každopádně už vůbec nesnáším vedra, která mi nikdy nevadila...mívám tak kruté návaly (v téměř 69 letech, v přechodu jsem neměla vůbec), že jejich zvládání o moc těžší než trpět jen vedrem a přirozeným pocením, což dost lidí nechápe.
Margita Melegova
V obdobi prechodu jsem tyto problemy mela, potom bylo obdobi klidu a posledni dva roky zacinam na zmenu pocasi reagovat.
Dana Puchalská
Ani já se necítím moc dobře při změnách počasí. Není prostě o co stát.
Danka Rotyková
Také reaguji na počasí, a to vlastně po celý život. Takže už to beru jako samozřejmost.
Zuzana Pivcová
Bohužel jsem také takový lidský barometr, ale snad alespoň vím, co mi to zapříčiňuje.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%