Milovník gastronomie Santo Pagana, napůl Čech, napůl Ital
Špagety carbonara se smetanou? Tak to rozhodně není italská kuchyně, říká restauratér se sicilskou krví Santo Pagana
27. 6. 2020Jak se pozná pravá italská kuchyně? A kolik dní uběhne, než se mořská ryba dostane českým hostům na talíř? Upřímně a s láskou nám o italské kuchyni povídal Santo Pagana.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
1.7.2020 12:56
O italské kuchyni toho moc nevím, snad jen to, že si myslím, že je na mě příliš nudlová. Nicméně tomuto sympatickému muži přeji, ať se jeho restauraci daří dobře.
Daniela Řeřichová
28.6.2020 20:36
Hezký rozhovor. Držím palce poctivému podnikání.
(Prosím o opravu chybky...do Vladislavovy ulice...)
Milan Sova
27.6.2020 12:39
Řekl bych, že tohle je relativní ;-) I v Itálii dostanete carbonaru se smetanou. Je to spíš o místě. Čím víc na chudý jih, tak tím častěji dostanete carbonaru s s vodou z uvařených špaget. Čím víc na bohatý sever, tím častěji můžete narazit na carbonaru se smetanou ;-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA