Nesmysly v kosmetice, za které zbytečně vyhazujeme peníze. Některé z nich vás překvapí
Ilustrační foto: ingimage.com

Nesmysly v kosmetice, za které zbytečně vyhazujeme peníze. Některé z nich vás překvapí

25. 6. 2020

Minimalismus je trend, který proniká také do kosmetiky. Čím dál více žen přestává kupovat další a další kelímky či lahvičky s přípravky, které slibují, že vyhladí, omladí, zacelí, zvlhčí, vylepší. Tedy zbytečnosti, za které není třeba utrácet peníze. Tady jsou některé z nich.

kosmetika péče o pleť
Hodnocení:
(4.9 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ilona Dubská
20 let používám kosmetiku Vichy a střídám s Eucerinem. Moje stejně stará kamarádka(62 let) použivá jen Nivea,ale rozdíl je vidět ...
Miloslava Náhlíková
40 let se myju nejobyčenějším mýdlem, a komplet mažu dětským olejem s Azulenem. Když jsem kdysi byla těhotná, poradila mi to zkušená zdravotní sestra.
Eva Buchtelová
Já požívám krémy kde je vepřové sádlo,jsou od dr.Popova,ty mi hodně vyhovují.Hlavně v zimě.
Marie 00000
Používám Ryor, ale pokud chci "omladit", tak je nejlepší mastná Indulona ve vyšší vrstvě. Co se nevsákne, setřu a pohoda. Je všeobecně známo, že "proti věku není léku". Tak je třeba to tak brát :)
Alena Várošová
Jak mi kdysi říkávala maminka stáří nezastavíš.Záleží také na genetice a životním stylu.Co sníš,to se ti projeví na kůži.Ale někdy to tak nemusí být.Používám denní a noční krém zn.Dermacol a mám nějaký v zásobě. Když jsou slevy koupím si z každého dva a mám vystaráno.Žádnou jinou čistící,pěstící a omlazující kosmetiku,nějaké masky nepoužívám,protože to stejně houby pomůže.To je jen pro Váš dobrý pocit.
Magda Škodová
Mám jen drobnou připomínku - olivový olej vysušuje také, takže bych ho na rty nedoporučovala a ani bych nezkoušela použít na obličej krém určený na ruce. Ten velice často obsahuje pro zjemnění pokožky rukou glycerín a máznout si tím do oka slibuje nepřekonatelný zážitek...
Oldřich Čepelka
Skvělý příspěvek. měla by to být povinná četba všech žen 14+ (od 14 let výše). Když byla karanténa, radoval jsem se, že kosmetický průmysl zkrachuje. Že zas budou jen tři základní krémy, jak tomu bývalo kdysi...
Lenka Kočandrlová
Nepoužívám nic z takových věcí,maximálně krém s včelím voskem,tím si natírám občas otlačená kolena.Téměř nikdy jsem se ani nemalovala,rtěnku na pusu nikdy nepoužila a vlasy tak 1x za 3 měsíce opatlám kondicionérem po umytí.Řekla bych,že vypadám na svůj věk stále dost mladě,ale to je věc asi dědičná, a každému není dopřáno. Taky lépe vypadá někdo s menší nadváhou,než někdo vyschlý a hubený.
Soňa Prachfeldová
Omlouvám se za 1*, v mobilu se mi to stává. Mám ráda hydratační krém Nivea denní, oční dobrý gel a nedám dopustit na dětské krémy, jsou jedinečné. A stárne každá trochu jinak, je to i o celkovém způsobu života.
Irena Mertová
Krémy používám. Viděla jsem několik svých vrstevnic, které je nepoužívají krémy, vypadají o hodně starší.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%