Foto: autorka
Vzpomínka: Čas zklamání
22. 6. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
25.6.2020 06:59
Děkuji za podobné souznění a tichou radost. Pokud jste se některá v minipříběhu našla, moc mě to těší. Pro mne děti - a nejen vlastní - byly vždy na prvním místě. Však víme, jak je to těžké skloubit naše představy a možnosti. Ale neměnila bych.
Marie Ženatová
25.6.2020 06:46
Až dnes ráno jsem si pročetla Váš hezký článek, který mne úplně probral, probudil a vnáší mi do nového dne výbornou náladu. Také jako Jana Hošková jsem při třech dětech dělala všechno a snažila si neustále vsugerovávat - vším jsem byla ráda - ale také jsem v duchu toužila po vyšších cílech. Bohudík dnes už vím, že ty všechny nejobyčejnější práce při dětech byly těmi nejlepšími!
Olga Štolbová
24.6.2020 16:35
Ahoj Danielo, díky za prima článek a také dík ostatním. Takové mini historky a mini příběhy potěší, zvednou náladu. A náhle si čtenář vzpomene, že také s dětmi, rodiči, ale i s vnoučaty podobné zažil, či zažívá, a možná o tom i napíše. Aspoň mě to napadlo, třeba dám něco na papír. ♥
Daniela Řeřichová
24.6.2020 07:57
Pro Marcelu: Děkuji za milý vzkaz.
Před nedávnem měl podobný nápad vnouček, naštěstí to zůstalo jen v rovině úvah na domácí půdě.
Marcela Broumová
24.6.2020 07:21
Milé a vtipné vyprávění mi zvedlo náladu na celý den, díky. Dobře znám a umím zastírací manévry v domácnosti. Super je také Honzík, který přihlásí maminku do školní jídelny.
Daniela Řeřichová
22.6.2020 18:03
Děkuji za podporu, moc si toho vážím. I Vašeho času napsat vzkaz a udělat si navzájem radost. Myslím, že v životě jsme často obstály (teď mám na mysli ženy) určitě i díky humoru. A kdo jiný by měl jít příkladem než paní Naděžda s příjmením Špásová...Osobně jsem se pobavila při čtení historky paní Ivany a paní Jany, jako bych byla u toho. Srdečně zdravím všechny laskavé čtenářky.
Marie Měchurová
22.6.2020 17:45
Mám ráda když si někdo dokáže udělat legraci sám ze sebe. Pište dál !!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA