Vzpomínka: Čas zklamání
Foto: autorka

Vzpomínka: Čas zklamání

22. 6. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
DANIELO PIŠTE DÁL, Váš humor mne moc baví.
Daniela Řeřichová
Děkuji vám všem za milé komentáře. Ani nevíte, jakou mám radost! Jsem zde na Íčku poměrně krátce, ale vidím, že s mnohými mám podobnou "krevní skupinu" co se nadsázky týče. A mnozí jste dodali další inspirativní příběh, historku, úsměv... Díky vám budu mít krásný večer.
Alena Vávrová
Pobavila jsem se též!
František Matoušek
Nemohu než napsat HEZKÝÝÝ... Mám rád takový humor.
Zuzana Pivcová
K pocitu zklamání vede často naše nesplněná představa o někom. Děti jsou samozřejmě také zklamané, protože mají svůj čistší pohled na svět a nečekaná poznaná pravda je zaskočí. Myslím, že nedobré jsou nesplněné sliby rodičů. Pokud daný slib z nějakého důvodu nesplní, měli by to dítěti vysvětlit, případně se mu i omluvit. Vaše vyprávění je pojato v optimistickém duchu a potěšilo mě. Děkuji.
Jana Šenbergerová
Moc hezký článek. I když je mi tento způsob humoru velmi blízký, nikdy jsem nebyla (a dodnes nejsem) schopna osobně se v něm realizovat. Jen jedinkrát. Dodneška nevím, co mě to napadlo. Možná nám tehdy chyběly uklízečky, nebo snad pod vlivem euforie, že je konečně za námi obzvláště psychicky náročný školní rok, jsem ze sebe vydala maximum hereckého umění. Nahastrošila jsem se, také vzala hůl, a do prvního patra jsem se prokulhala celou školou až do ředitelny. Cestou jsem ovšem potkala několik zaměstnanců školy a jednoho se přeptala, kde najdu paní ředitelku. Docela dlouho trvalo, než jí došlo, kdo ji žádá o místo uklízečky. A protože vzápětí začínala poslední porada, požádala mě, abych takhle přišla i na ni. Začátek porady nebyl nikdy tak veselý.
Naděžda Špásová
Dano, opravdu jsem se pobavila, s tebou se rodina určitě nenudí. Neznám člověka, který by někdy někoho nezklamal, jen si nějak nepamatuju, že bych párala ponožky a pletla z nich svetry, dělala řízky z bůčku, natož abych šila něco z šátků. A to jsem zkušená pletařka i švadlena. Beru to tedy jako nadsázku, soudě podle stylu tvého vyjádření. :-)
Dana Puchalská
Super, obzvlášť ten odstavec s výukou... Jak se naučit kulhat.. Škoda že neumím lítat,to bych si nenechala ujít. :-) :-) :-)
Zdenka Soukupová
Tento humor je mi taky blízký. Trocha ironie, trocha nadhledu, to v životě fakt pomáhá. A hlavně to pobaví ostatní, když je to tak vtipně napsané. :-)
Růžena Kuželková
Paní Danielo,jen pár slov - ještě,že jsem byla po obědě,jinak by mi "zaskočilo"už dlouho, jsem se tak nezasmála a pobavila.Moc hezky napsané díky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%