FOTO: autorka
Jak pěstovat slepici na balkóně
21. 6. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Hošková
22.6.2020 11:02
To byste rády věděly, co...:-)) Ale mě to taky zajímalo, protože jinak se co nevidět provázek utrhne a slepice bude bez vejce ! Myslím, že jde, ale nechtěla jsem riskovat a natrhnout slepici zadek, když jsem ji ještě ani nepředala majiteli...však on to už určitě vykoumá, to vůbec nemám strach ! :-)) :-))
Libuše Křapová
22.6.2020 08:54
Alča T. mi sebrala otázku. Tak jde to vejce zastrčit? :-) Jani, bezva článek na rozveselení dalšího pršavého dne :-)
Soňa Prachfeldová
22.6.2020 06:54
Prima humorný příspěvek. Děti před veškeré přepychové dárky se nadchnou pro úplně jednoduché věci a jakou mají fantazii. U nás několik slepic zakdakalo naposled, pokud přelétly plot - moje boxerka je ztrestala, chytre nejsou ani trochu.
.
Marie Faldynová
21.6.2020 16:03
Kde jsou ty časy, kdy jsem dětem šila hračky! Slepici bych asi nedala, ale na opičku, jejíž originál stál pouhých 150 Kč, vzpomínám dodnes. Ušila jsem z leskima skoro to samé. A včelka Vilík, kterou si dcera přála za maturitu, posloužila jejím dětem. Tu ale koupil její táta. Vnoučata si zatím nic podobného neobjednávají. Zatím!
Dana Puchalská
21.6.2020 15:19
Jano, chechtám se jak to dítě.... :-) :-) :-) Super článek, ten kdo není škarohlíd se určitě pobavil. Doslova mně dostala představa onoho vejce u plyšové slípky. Děkuju.
Jana Hošková
21.6.2020 11:04
Vy, co chováte živé slepice, máte samozřejmě své zkušenosti. Já pouze zprostředkované a od tchyně, která je chovala. Možná, že slepice fakt špatně vidí, i když to je zas nelogické, musí přece hledat, co se dá sezobnout...spíš je taky dost zvědavá, a tak klove do všeho :-)) Dneska jsem pro legraci vyfotila tu plyšovou, jak na stole zobe z misky a snídá se mnou. A obratem přišel dotaz od vnoučka: A cos jí to dala, babi ? No přece křupíny, zrní jsem neměla... :-))
Eva Mužíková
21.6.2020 10:47
To znám, oblíbené hračky zvláště plyšová zvířátka, to jsou dětské poklady. Dodnes mám " v domácí péči" 41 let starého pejska Pifíka, se kterým syn trávil dlouhá léta. Nyní je dokonce posazen na viditelném místě v prázdné kleci po andulkách, společně s jinými plyšáky a zavěšenými květinami. Syn, nyní už 43 letý, se z tohoto mého nápadu na " oživení" vzpomínky na dětství zaradoval. Hezký a milý článek Jani.
Věra Lišková
21.6.2020 10:42
Hezké. Pokoušela jsem se zahnat slepici do oploceného výběhu. Stále se pokoušela protáhnout se přes drátěné oplocení i když o kousíček dál měla otevřená vrátka. Na inteligentního tvora to nevypadalo, spíš naopak, nebo je dost slepá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA