Ilustrační foto: pinterest.com
Šedesátka je ideální věk, kdy se stát ženou na první pohled
24. 6. 2020
Elegantní šaty, zářivé barvy, sukně, výrazné ozdoby. To jsou součástí oděvu, které mnoho žen s přibývajícími roky odkládá a sází na takzvaně pohodlnou, volnočasovou módu. Je to škoda. Šedesátka přece neznamená, že je nutno chodit stále v kalhotách.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
24.6.2020 14:39
Zářivé barvy a výrazné ozdoby jsem nenosila nikdy, nemám tedy co odkládat. Na omlazování nepomýšlím, celý život se oblékám spíš ležérně, mám ráda sportovní eleganci. Šatová jsem nikdy nebyla. V létě si vezmu šaty, jen když je horko.
Irena Mertová
24.6.2020 14:26
Vždy se těším na léto, kdy mohu odložit džíny a nosit pohodlné sukně a šaty. Punčocháče nenosím, chodím naboso v sandálech.
Ája Hrušková
24.6.2020 13:37
Prima článek i fotogalerie .Byla jsem spíš kalhotová , vlastně celý život jsem nosila jen kalhoty a hlavní duvod byl ten , že mám nohu č.44 a sehnat dřív v této velikosti slušné botičky nebylo možné. Ale vše se mění a nyní je možné si v nadměrkách i vybrat hezký pár...Občas tedy s radostí obléknu šaty
Marie Ženatová
24.6.2020 12:59
Ve svém věku chodím oblečená tak, abych se cítila dobře. Někdy mám kalhoty, jindy naopak sukni.
Magda Škodová
24.6.2020 12:54
Čím jsem starší, tím raději nosím šaty, tedy opravdu šaty, ne sukni s halenkou. Mám pocit, že jsem tak nějak celá lépe oblečená...Ovšem problém jsou punčocháče, štípou, takže od jara (pokud to jde) do podzimu s holými nohami, v zimě pod úpletové šatosvetry spíš bavlněné legíny. Ale spousta lidí se diví...na stará kolena vytahuješ šaty?
Jitka Caklová
24.6.2020 12:35
Článek se mi líbí a mohu jen potvrdit už jen samotný nadpis. Celý život jsem chodila v montérkách (do práce, po práci na pole, stavba domu......) a na eleganci mnoho času nezbylo. Teď mám čas i postavu, tak proč ne. Jsem "sukňová, šatová i klobouková" a je mi jedno, zda ve mě někdo vidí "klimakterického diblíka". Hlavní pro mě je, že se cítím skvěle :-)
Olga Škopánová
24.6.2020 12:34
Šaty udělají dámu z každé ženy, jen ten hluboký výstřih bych si raději odpustila.
Věra Halátová
24.6.2020 12:06
Celý svůj život jsem chodila v kostýmcích, šatech, v elegantních kabátech, v lodičkách, s kabelkou, v klobouku a s rozevlátými šálami kolem krku. Chodila jsem tak oblečená do zaměstnání, protože jsem se účastnila jednání v bankách, na úřadech, u soudu, atd. Zaměstnání jsem skončila před dvěma lety. Chodím po horách, jezdím na kole. K tomu se kostým a lodičky nehodí. Příležitostí k tomu, abych z kostýmu a klobouku vyhnala moly, mám málo. Jsem zdravá, cítím se skvěle a jak mne vidí ostatní, je mi fuk.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA