www.pixabay.com
Marta - první letošní koupání
15. 6. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vladislava Dejmková
16.6.2020 08:00
Jsem ráda, že jste si "početli". I já se musím přiznat, že tohle mám s Martou společné. Pokud to jde, ráda se koupu bez plavek, prakticky celý život. A tady v Hradci máme na výběr několik nudistických pláží. Horší je to v Chorvatsku, tam nudistické pláže pomalu a jistě mizí.
Soňa Prachfeldová
16.6.2020 07:23
Nikdy jsem na nuda pláži nebyla, teď už to nedozenu. Pěkné počteni.
Daniela Řeřichová
16.6.2020 07:13
Dobrý den, možná jsme se se Zuzanou potkali na Hiddensee nebo na Lhotě. Jezdívali jsme tam s partou přátel a s dětmi podobného věku, takže jsme měli víceméně svůj program. Tehdy nám to přišlo přirozené. Dnes bych sama na nuda pláž nešla.
Zuzana Pivcová
15.6.2020 17:29
První nudisty jsem zažila na Baltu v NDR v roce 1968. Jeli jsme v době tamní brigády mimo jiné na ostrůvek Hiddensee a netušili, že je to nudistický ráj. Tehdy jsme se asi všechny slečny styděly a žádná se nesvlékla, šly jsme dál. Později jsem pak zažila nudo pláž u zatopené pískovny Lhota blízko Brandýsa, po třicítce a pak až hodně po šedesátce. Vezme-li to člověk bez jakéhokoliv fyzického studu za vlastní tělo a právě tak nekouká divně po ostatních, zjistí, že koupat se a sušit se bez plavek je opravdu velmi příjemné. A to nejsem zdaleka tak odvážná jako Marta. :-D
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA