FOTO DNE: autorka
Tip na dovolenou: Zelený dům na Božím Daru
15. 6. 2020Ježíšek nás o vánocích 2019 obdařil poukazem (moderně voucherem) na třídenní pobyt v hotelu Zelený dům, světe div se - na Božím Daru! Hotel se na obrázku jen zelenal, a jelikož jsem do zelené fanda, pěkně jsem se natěšila a zamluvila tam pobyt od 2. června.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
16.6.2020 07:12
Hezký pobyt, na Klínovci jsem nebyla. Lázně Evženie jsou prý bezvadné, naši známí tam jezdí.
Martina Růžičková
16.6.2020 06:34
Strávili jste dny nabité poznáváním krásných míst. Díky za jejich prima popis a fotky lákající k výletu :-). Pokusím se jimi nalákat manžela, protože Krušné hory příliš neznáme.
Jitka Mošovská
15.6.2020 21:32
Na Božím Daru jsem byla na rekreaci v zimě lyžovat, sedačkovou lanovkou vyjeli na Klínovec. Moji známí také ode mne mají vánoční přání s velkým razítkem Ježíškova pošta.
Růžena Kuželková
15.6.2020 21:05
Je tomu už "drahno"let,kdy jsem s vnoučkem podnikla cestu na Boží dar,šli jsme Ježíškovu cestu,myslela jsem,že vypustím dušičku,ale stálo to za to,máte moc hezké fotky moc hezké fotky.Je radost "cestovat" z gauče.děkuji K.
Jan Zelenka
15.6.2020 20:04
Taková místa skutečně stojí za návštěvu. Lákavá poznámka a krásné fotky k tomu.
Naděžda Špásová
15.6.2020 19:17
Álo, výlet opravdu krásný, je vidět, že jsi turistka jak se patří, stihneš objet půlku kraje během dvou dnů. :-)
Olga Štolbová
15.6.2020 19:04
Alí díky. Tam by se mi moc líbilo, ale... Autem už nevládnu, partner se také nekoná, takže se tam nejspíš nepodívám. Dobře, že máme tebe, ty nám krásná místa ukážeš, popíšeš a ještě spoustu zajímavostí zjistíš. Tak piš a foť dokud je Zbyněk ochoten jezdit a zastavovat, kde se ti to zdá fotogenické. Tímto ho zdravím a i jemu děkuji. *************
Marie Novotná
15.6.2020 18:40
Chtěla jsem napsat pokračování Alenina putování,ale už to tu mám od minule.Něco málo z mého pobytu,kdo ještě nečetl.: https://www.i60.cz/clanek/detail/12115/muj-tip-na-dovolenou-horska-chata-lesanka
Dana Puchalská
15.6.2020 17:07
Super výlet s krásnou a nevšední oslavou výročí. Álo, Zelený hotel je moc krásný. Nikdy jsem se tam nepodívala a asi je to podle fotek škoda. P. S. Jela jsem pouze okolo a ještě autem.
Marie Novotná
15.6.2020 16:08
Ano, jw tam krásně. A budeš mít co okukovat, když se vrátíš. Projít rašeliniště, dětskou stezku a to Ježíškovu a poslat pohled od Ježíška Ježíškovu poštou. Určitě dojde, je to vyzkoušené. Moc hezky jsi popsala a nafotila,, zelenou nabídku ". Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA