Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Irena Mertová
16.6.2020 08:27
Sláva nazdar výletu! :-)
Martina Růžičková
16.6.2020 06:39
Hezky zdokumentovaný výlet. V Ploskovicích nás kdysi honil labuťák kolem kašny v parku. A je přímo neuvěřitelné, že moje maminka tam kdysi byla s třídou z gymnázia ubytovaná během chmelové brigády!
František Matoušek
15.6.2020 10:05
Zámek v Ploskovicích jsme navštívili s manželkou asi před 10 lety. V ten den jsme se podívali i do nedalekých Litoměřic. Díky za připomenutí vzpomínky na tento den. Hezké fotografie.
Věra Ježková
15.6.2020 08:09
Děkuji dalším. Je tam všude moc krásně; jsem ráda, že poznávám kraj mně dosud téměř neznámý. Co se týká historie, objekty si ráda prohlédnu zvenku. Jinak zastávám názor, že některé hrady a zámky jsou uvnitř všechny stejné. Kdybych mohla, některý bych si prošla bez průvodce, jenž by mi sděloval spoustu informací, které hned zapomenu.
Soňa Prachfeldová
15.6.2020 07:23
Ploskovice jsou moc pěkné, Věrko je to krásný kraj že . Mám radost. že se zámek opravuje.
Marie Měchurová
14.6.2020 21:03
Ploskovice jsem před lety navštívila. Když jsme si dělali piknik v trávě tak nás pávi okukovali. Natáčeli se tam i Básníci - díl s Hrušínským, jak pořád ten zámek maloval. Hezké fotky - děkuju za připomenutí.
Alena Tollarová
14.6.2020 20:32
Mně dobře známé Ploskovice. O tom, že se začne s opravami, jsem četla. Pávů tam mají jako slepic na dvoře. Točila se tam fůra pohádek, např. má oblíbená Princ a večernice.
Eva Mužíková
14.6.2020 18:29
Díky za další pozvání na výlet, tento zámek, jako mnohé jiné neznám. Nejsem milovník historie. Možná by mne zaujali ti pávi. Věrko, ten Tvůj " klobouk" na snímku u kašny se Jendovi povedl:)))
Eliška Murasová
14.6.2020 17:48
Věrko, zámek krásný, pro mě velmi daleko, snad se někdy podaří. Díky za přiblížení.
Anna Potůčková
14.6.2020 16:48
Krásné fotky od Vás obou! Škoda že nevyšly Litoměřice kvůli koronaviru, mohli jsme zámek vidět i v reálu
Načíst starší příspěvky