Někdy jsem zoufalá. A pak šťastná, když se máma směje
FOTO: rodinný archiv

Někdy jsem zoufalá. A pak šťastná, když se máma směje

13. 6. 2020

„Pět let se starám o svou maminku, která loni v listopadu oslavila devadesát let. Celý život žijeme pod jednou střechou a péče o ni mi připadá naprosto přirozená,“ říká Kamila Burešová, učitelka z Plzně. Zároveň se kvůli tomu často setkává s údivem okolí. „Bohužel, někdy si připadám jako Marťan,“ dodává.

Nejstarší děti
Hodnocení:
(4.9 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květuše Pinkasová
Přidávám hvězdičky... Vidím z článku i diskuze, že nejen stáří je i v dnešní nové době u každého problém... Hezké ale těžké. Také na LDN jsem to na vedlejším lůžku vnímala... Každý to má tak moc a ve všem jiné... Autorka článku nezapomněla snad na nic... Čtěte a sbírejte info a i jinak občas někomu udělejte aspoň malou radost. Žijeme a přežijeme v tom nějak všichni...
Jana Martínková
Dobrý den, ve Stodě je "Centrum sociálních služeb", kteří dělají odlehčovací pobyty i pro seniory. Měla jsem tam dvakrát svojí maminku na krátkodobý pobyt. Vždy byla spokojená a bylo o ní dobře postaráno.
Jana Šenbergerová
Je to určitě hezké, vyhovuje-li to oběma stranám, dožít svůj život uprostřed své rodiny. Ne vždy je to možné. Počítám i s horší variantou.
Olga Škopánová
Nikdy bych nechtěla, aby mé děti musely podřídit své životy mojí nemoci, snad budu schopná si ve vysokém věku zaplatit profesionální péči.
Hana Rarasch
Vážená paní učitelko, klaním se vám, protože opravdu jste (alespoň v mém okolí) "bílá vrána"! City a úctu zničil konzum. Je obrovská lidská tragedie, když v 70 letech přemýšlíte, kdo se o vás v nemoci a stáří postará. Děti mohou být milionové, ale žijí stovky kilometrů od vás, mají vlastní rodiny, pracovní povinnosti...U vás byla šťastná konstelace v celoživotním soužití, ale i tak jste úžasná!
Soňa Prachfeldová
Olgo, to s Vámi souhlasím, zvladla jsem péči o maminku , jelikož bydlela s námi v RD a rodina mi obdobně pomáhala.
Soňa Prachfeldová
Úžasná dcera s podporou rodiny, mnoho sil a zdraví přeji.
Olga Škopánová
Jen by mě zajímalo, jak by to všechno paní zajišťovala, kdyby bydlela 300 km daleko.
Zuzana Pivcová
Další krásný článek o rodině se vzácnými vztahy. Kdo tak vyrůstá od malička a vidí kolem sebe lásku a vzájemnou úctu, bere to jako samozřejmost. K stáru by se asi těžko předělal. Obdivuhodná je i ta vnučka. A všechny ženy jsou si podobné. Moc děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%