
Jiří Švestka, šéfkuchař Hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou
Lidé si teď snad budou více vážit práce kuchařů, říká Jiří Švestka z hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou
12. 6. 2020
Je už celkem běžné, že si místo své dovolené vybíráme mimo jiné i kvůli kulinářským zážitkům. Pokud jste vyznavači tradiční i moderní kuchyně, navštivte hotel Horizont v Peci pod Sněžkou. Jiří Švestka, tamní šéfkuchař, vám předloží speciality z grilu ale třeba i cuketové špagety.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
13.6.2020 04:17
I já přeju všem v hotelu pěknou a úspěšnou sezónu. Vím o čem píšu. Manžel je u oboru. Ovšem teď už je šéfkuchař v. v.
Jitka Caklová
12.6.2020 08:53
K nadpisu: Hlavně aby na to vážení-si vůbec měli. Myslím že každý si začne vážit hlavně té své, aby se uživil.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA