Lidé si teď snad budou více vážit práce kuchařů, říká Jiří Švestka z hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou
Jiří Švestka, šéfkuchař Hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou

Lidé si teď snad budou více vážit práce kuchařů, říká Jiří Švestka z hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou

12. 6. 2020

Je už celkem běžné, že si místo své dovolené vybíráme mimo jiné i kvůli kulinářským zážitkům.  Pokud jste vyznavači tradiční i moderní kuchyně, navštivte hotel Horizont v Peci pod Sněžkou. Jiří Švestka, tamní šéfkuchař, vám předloží speciality z grilu ale třeba i cuketové špagety.

gastronomie
Hodnocení:
(5.1 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
I já přeju všem v hotelu pěknou a úspěšnou sezónu. Vím o čem píšu. Manžel je u oboru. Ovšem teď už je šéfkuchař v. v.
Daniela Řeřichová
Moc držím palce a ráda někdy zavítám.
Dana Hošková
Vážím si každé práce, která je poctivá a kvalitní.
Jitka Caklová
K nadpisu: Hlavně aby na to vážení-si vůbec měli. Myslím že každý si začne vážit hlavně té své, aby se uživil.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%